B&B Vol Liefde-Leendert is helemaal verliefd: ‘Heb haar gevonden’

Media door Alyssa

Leendert Wijland, bekend van B&B Vol Liefde, is weer helemaal in love. Na een jaar van hot 'n cold met zijn nieuwe vriendin Semma, hebben ze eindelijk besloten om hun relatie officieel te maken. Hoe cute is dat?!

Leendert is totally smitten

'Ik ben gewoon weer verliefd', zegt Leendert met een big smile tegen RTL Boulevard. Hij en Semma kennen elkaar al een tijdje indirect via B&B Vol Liefde en het was een jaar lang een beetje on-and-off. Maar nu gaan ze echt samen verder. "We hebben elkaar indirect leren kennen via B&B Vol Liefde en het is al een jaar een beetje op en af geweest. Nu hebben we besloten om samen verder te gaan."

De one and only

Leendert heeft heel wat ladies over de vloer gehad tijdens en na de opnames van B&B Vol Liefde. Maar ondanks alle gezellige dates, weet hij nu zeker dat Semma the one is. "Het is heel moeilijk om de juiste persoon eruit te halen, vooral omdat het wederzijds moet zijn. Maar ik weet zeker dat ik dat nu heb."

Exciting plannen voor de toekomst

Leendert en Semma hebben al superleuke plannen voor de toekomst! Ze gaan binnenkort een paar weken op een romantische vakantie naar Oostenrijk en denken eraan om misschien iets van hun gezellige trip op Instagram te delen. Hoe schattig zou het zijn om hun relatie daar ook officieel te maken? En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook de mogelijkheid besproken om samen te gaan wonen.

RTL verbiedt deelnemers om met media te praten

Op dit moment verbiedt RTL de huidige deelnemers om in gesprek te gaan met de media. Waarom? Nou, omdat er in de eerste weken dat de show op tv was al van alles uitlekte. Zo vertelde René dat hij een nieuwe liefde heeft en gooide hij met modder naar Iris, nog voordat hij voor ons kijkers het programma uit was. Ook Charlotte, die bij Mike op bezoek was in Spanje, leek haar mond voorbij te praten. Eerder dit seizoen reageerde RTL ook al op de vele haatreacties die sommige kandidaten ontvangen. "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen dan ook altijd te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en B&B open voor heel Nederland en dat is meer bewonderenswaardig!"

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”