Hier kun je Helena uit B&B Vol Liefde al van kennen

Media door Alyssa

In B&B Vol Liefde zien we momenteel hoe Helena als tweede vrouw naar Frankrijk is afgereisd om Thijz beter te leren kennen. Hoewel de camera's er een extra spannend sausje overheen gooien, is Helena niet bepaald cameraschuw. Ze heeft namelijk al eerder haar opwachting gemaakt in een ander televisieprogramma.

Kamperen is haar ding

Met haar camper reist Helena heel wat af en ze is dan ook niet vies van een goed avontuur. Dat bleek wel toen ze in 2019 meedeed aan het kampeerprogramma Love for the Campsite op de zender ONS. Samen met zeven andere 50-plussers trok ze door Denemarken, onder leiding van bekende reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens. Benieuwd hoe dat eruitzag? Alle afleveringen zijn nog terug te kijken via YouTube!

Match made in heaven?

Met haar liefde voor de natuur en kamperen lijkt Helena in ieder geval op haar plek bij Thijz en zijn Franse B&B. Maar of de vonk ook echt overslaat tussen deze twee? Dat gaan we de komende weken zien in B&B Vol Liefde. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe dit avontuur afloopt!

Spraakmakend seizoen B&B Vol Liefde 2024

Volgens Art Rooijakkers belooft het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde net zo spraakmakend te worden als het vorige. Hij heeft zelfs al een favoriet: Anja, die in haar eentje een Chambre d'Hôte runt in het Franse Biches. Art verklapt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." Oeh la la, wij ook Art!

Geen fan van Art Rooijakkers

Maar niet iedereen is fan van de immer enthousiaste Art. Johan Derksen haalde onlangs in Vandaag Inside keihard naar hem uit. Volgens Johan heeft Art zijn ex-vrouw Andrea, met wie hij 20 jaar samen was en een tweeling heeft, op een lullige manier in de steek gelaten voor een 18 jaar jongere vriendin. "Ik vind dat zo'n engerd, die gozer", aldus een felle Johan. Drama alom dus, zowel in Frankrijk als in Nederland.

Rene heeft een nieuwe liefde 

Overigens is er ook al wat nieuws uitgelekt over dit nieuwe seizoen. Onze goochelaar Rene deelde namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. En zoals je dat misschien al raadt, is dit zonder liefje. Niet getreurd tho, Rene heeft zijn hart in Nederland al verloren aan een ander. Dit nieuws deelde hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Charlotte heeft een bekende broer