B&B Vol Liefde-Charlotte heeft een bekende broer

Media door Alyssa

Hebben jullie ook al gezien hoe Charlotte shinet in het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde? Ze is misschien geen sportieve waaghals, maar in de keuken is ze een echte ster! En guess what? Ze is geen onbekende in de media-wereld en haar broer trouwens ook niet!

Charlotte zoekt liefde in Spanje

Charlotte is helemaal naar Spanje gevlogen om de blonde surfdude Mike beter te leren kennen. De gesprekken met Mike en haar concullega Noor gaan zo soepel, dat je zou denken dat ze al eerder voor de camera heeft gestaan. En dat klopt.

Geen vreemde voor de camera

Charlotte is geen newbie als het om tv-werk gaat. Zo was ze eerder te zien in De tafel van Kees bij Fox Sport en zat ze in 2017 in de talentenjacht Topchef Academy op RTL 5 waar ze zelf tweede werd.

Broer Koen is ook een media-ster

Dat gevoel voor de camera zit overigens dus in de familie. Charlotte haar broer, Koen Hansen, is namelijk radio-dj bij 100%NL. Hij praat zijn luisteraars elke dag bij over het laatste nieuws, van actualiteiten en showbizz tot sport en muziek. Maar ook Koen is niet vies van de camera. In 2018 deed hij namelijk mee aan De Slimste Mens. Hij won één van de drie uitzendingen waar hij in zat. Ook heeft hij voice-over werk gedaan voor RTL en Videoland.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

B&B Vol Liefde 2024 belooft vuurwerk

Volgens presentator Art Rooijakkers wordt dit seizoen van B&B Vol Liefde overigens net zo spraakmakend als de vorige. Hij heeft zelfs al een favoriete kandidaat in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten. Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." OMG, wij kunnen ook niet wachten om dat te zien gebeuren! Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. You go girl, score die zoen!

Rene heeft een nieuwe liefde 

Overigens is er ook al wat nieuws uitgelekt over dit nieuwe seizoen. Onze goochelaar Rene deelde namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. En zoals je dat misschien al raadt, is dit zonder liefje. Niet getreurd tho, Rene heeft zijn hart in Nederland al verloren aan een ander. Dit nieuws deelde hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'