Art Rooijakkers verklapt favoriete kandidaat uit nieuw seizoen B&B Vol Liefde

Media door Alyssa

Eindelijk is het zover: het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde gaat vanavond van start! We kunnen niet wachten om de verhaallijnen rondom de nieuwe kandidaten te volgen, maar presentator Art Rooijakkers heeft in de 538 ochtendshow al verklapt wie zijn favoriete kandidaat is. Get ready for some juicy details.

Spraakmakend seizoen op komst

Volgens Art belooft dit seizoen net zo spraakmakend te worden als het vorige. Maar wie is dan zijn favoriet? "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten", aldus de enthousiaste presentator. Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. Art vertelt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." We can't wait to see it happen!

Vergelijkingen met vorig seizoen B&B Vol Liefde

Natuurlijk wordt Anja al vergeleken met Petri, een van de kandidaten die vorig jaar flink wat tongen los maakte met haar pittige uitspraken. Art snapt die vergelijking wel: "Het was natuurlijk vorig jaar zo'n grote hit was dat je gaat vergelijken. Ik hoop dat het iedereen lukt om de nieuwe B&B-houders van dit jaar een nieuwe kans te geven. Het is een heel ander seizoen dan vorig jaar, maar als het goed is gaat het vorige seizoen naar de achtergrond en ga je nu van deze mensen houden."

Lees ook: Debbie onthult hoe ze Paul moest verstoppen na B&B Vol Liefde

Succeskoppels en kwetsbare kandidaten

Het vorige seizoen leverde behoorlijk wat succeskoppels op, zoals Paul en 'zijn meisje' Debbie en Joy uit het zonnige Spanje met zijn vriendinnetje Daní. Reden genoeg voor de nieuwe B&B-eigenaren om zich vol in het liefdesavontuur te storten. Art legt uit: "Als je een B&B in het buitenland begint moet je al een bepaald sterk karakter hebben. De B&B-eigenaren gaan zich kwetsbaar laten zien. Je moet namelijk niet alleen de deuren van je B&B openzetten, maar ook de deuren van je hart. Dat levert natuurlijk bijzondere televisie op."

Zet de popcorn maar klaar 

Wij hebben er in ieder geval mega veel zin in! Zet je schrap voor een heerlijk nieuw seizoen B&B Vol Liefde, vol romantiek, drama en hopelijk heel veel liefde. Fingers crossed dat Anja haar droomman vindt en die tongzoen te pakken krijgt. You go girl!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is iets gebeurd'