Say what? Yvonne Coldeweijer gooit de handdoek in de ring

Media door Alyssa

Yvonne Coldeweijer, oftewel de Queen of Juice, heeft besloten om te stoppen met haar betaalde juicekanaal. Ja, je leest het goed. De vrouw die bekend stond om haar sappige roddels en spraakmakende onthullingen, gooit de handdoek in de ring.

Van gratis juice naar betaalmuur

Even een kleine recap voor degenen die het gemist hebben. In april kondigde Yvonne aan dat ze zou stoppen met haar gratis juice op Instagram en in plaats daarvan een betaald juicekanaal zou starten. Voor een kleine 9 euro per maand beloofde ze haar volgers de meest schokkende en spraakmakende juice ooit. En ja, er kwam wat heftige tea over figuren als Bas Smit, maar al snel droogde de juice op en dat zorgde voor veel gefrustreerde, betalende, fans.

Yvonne Coldeweijer zegt bye bye to the juice life

Vanaf het begin was er weinig content te vinden op Yvonne haar betaalde kanaal en ze gaf de schuld aan de komkommertijd. Maar nu is het officieel: ze stopt helemaal met haar kanaal. De incasso van haar leden is stopgezet en er zal geen juice meer verschijnen in de juice member club. "Er zal geen maandelijks bedrag meer van je rekening worden geschreven en er zal geen juice meer verschijnen in deze juice member club", liet Yvonne haar volgers weten.

De juice is op

Volgens Yvonne is de juice gewoon op. Ze heeft het gevoel dat alle geheimen van de afgelopen jaren al exposed zijn. En laten we eerlijk zijn, we hebben niet zoveel echte BN'ers in Nederland. Maar de geheimen die ze deelde waren niet mals. Yvonne wilde deze onrechtvaardigheden aan het licht brengen, maar drie jaar later blijft er volgens haar alleen de komkommerjuice over. En die vindt ze zelf dus niet meer relevant.

Yvonne Coldeweijer deelt ditjes en datjes

Op haar eigen kanaal gaat Yvonne alleen nog wat "ditjes en datjes" delen, maar verwacht daar dus ook geen juice meer. Binnenkort zal ze op haar privékanaal wat meer vertellen over haar beslissing, maar voor nu wilde ze ons alvast laten weten dat het stopt. "Ik ben je ontzettend dankbaar dat je dit juicy avontuur met mij wilde aangaan. De relevante juice die nog bij mij binnenkomt zal ik zeker doorzetten naar de juiste redacties." Dus daar hebben we het, folks. Het tijdperk van de queen of juice is nu echt voorbij.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer deelt telefoongesprek met Jaimie Vaes na "deur incident" met Lil Kleine