Mirjam Busink: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zita

Als je naar B&B Vol Liefde 2024 kijkt, dan heb je de ondernemende Mirjam Busink zeker al gezien. Zij heeft een B&B in het Zuid-Afrikaanse Hoedspruit en is een echte aanpakker. Of ze de liefde heeft gevonden, is nog even de vraag, maar wat weten we wél van Mirjam?

Over Mirjam Busink

Volledige naam
Mirjam Busink
Geboortejaar
1972
Geboorteplaats
Groessen, Gelderland
Huidige woonplaats
Hoedspruit, Zuid Afrika 
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Mirjam Busink ken je misschien wel van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde. Ze is de eigenaresse van het Parsons Hilltop Safari Camp in Hoedspruit. Ze heeft samen met haar ex twee zoons en ze reisden vaak naar het buitenland vanwege het werk van haar ex. In 2016 nam de familie een break en reisden af naar Zuid-Afrika. Haar buurman die tijd wees haar op de lodge die te koop stond. Waar ze eerst twijfelde, zei ze daarna volmondig ja en besloot het avontuur aan te gaan. Nadat ze in 2022 scheidde van haar partner, vertrok ze naar Hoedspruit.

Jeugd

Mirjam groeide op in het Gelderlandse Groessen. Haar middelbareschooltijd bracht ze door op het Liemers College. Na de middelbare school studeerde de onderneemster aan de Hotelschool in Maastricht.

Carrière

Mirjam had eerst altijd een carrière in Nederland als accountmanager, tot 2002. Toen is zij met haar gezin naar het buitenland gegaan als expats. Ze hebben als gezin vervolgens 20 jaar in het buitenland gewoond in zeven verchillende landen. "“Zo zijn we in landen als Rusland, Roemenië en Denemarken terechtgekomen. Daar heb ik wel veel dingen gedaan maar een carrière kon ik niet echt opbouwen. Mijn wens was al sinds ik van de hotelschool af kwam om een eigen hotel te hebben en díe droom is nu uitgekomen”. 

Toen de familie in 2016 een pauze namen in Hoedspruit. Met haar hotelschool achtergrond, hield ze haar ogen open. In het begin nog niet om een business te beginnen ,want ze wist dat haar kinderen hier niet wilden blijven. Toen ze tegen het eind van het jaar tegen de Hilltop aanliep, kon ze dit niet laten gaan. In 2018 is ze de lodge zelf gaan runnen.

Lees ook: Robert Jan van Rheenen: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Mirjam Busink

Over het vermogen van Mirjam is niks bekend. Wel weten we dat als je twee nachten in de bush wil slapen, dat dat je omgerekend tussen de 200 en 230 euro kost. Zij heeft natuurlijk nog wel onderhouds- en personeelskosten.

Instagram Mirjam Busink

Bekend van

B&B Vol Liefde

Mirjam ken je misschien uit het derde seizoen van B&B Vol Liefde.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Mirjam Busink

Hoeveel kinderen heeft Mirjam uit B&B Vol Liefde?

Mirjam heeft twee zoons.

Wie is de ex van Mirjam Busink uit B&B Vol Liefde?

Het is niet bekend wie de ex van Mirjam is.

Wat is de achternaam van Mirjam uit B&B Vol Liefde?

Mirjam haar volledige naam is Mirjam Busink.

Hot or Not?

  • Yes! (8)
  • Nope! (6)