OMG! B&B Vol Liefde-Mirjam is tot over haar oren verliefd en deelt romantische foto

Media door Alyssa

We waren afgelopen zomer allemaal massaal aan het meeleven met Mirjam uit B&B Vol Liefde. Ze zat in het prachtige Zuid-Afrika, maar het wilde met de mannen die langs kwamen gewoon niet boomen. Maar guess what? Mirjam heeft gewoon zélf de liefde gevonden!

Mirjam is tot over haar oren verliefd

Ja, je leest het goed. Iedereen die dacht dat Mirjam niet open stond voor de echte liefde, zat er mooi naast. Cupido heeft recht in haar hart geschoten en ze is tot over haar oren verliefd. Op Instagram deelt ze twee adorable foto's met haar nieuwe lover en schrijft ze: "Blij om aan alle B&B-fans te kunnen laten weten dat ik mijn droomman heb gevonden! Uiteindelijk vond ik de liefde precies daar waar ik woon; op het Parsons Natuurreservaat! Liefde is een magisch ding. Bedankt aan iedereen die het avontuur heeft gevolgd tijdens B&B Vol Liefde."

Reacties van volgers 

Aww, hoe cute is dat? Mirjam haar volgers zijn mega blij voor haar. Zelfs Freek Vonk reageert met twee hartjes! Een andere fan wenst het stel veel geluk samen en zegt "make memories". Nou, dat gaan ze zeker doen!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Wat gebeurde er ook alweer met Marcel?

Een van de guys die bij Mirjam over de vloer kwam in B&B Vol Liefde was Marcel, en die deelname heeft écht wat met 'm gedaan. Hoewel hij het "een fantastisch avontuur" noemt, is hij toch zwaar teleurgesteld in hoe de productie hem heeft neergezet. Het liep helaas niet uit op liefde met Mirjam, maar volgens Marcel was er wel degelijk een klik. De beelden zijn volgens hem zo geknipt dat het lijkt alsof ze geen match hadden. Hij uitte z'n frustraties hierover in een paar Insta-stories. En Marcel is niet de enige! Ook Tamara en tantra-Walter hadden hun twijfels over de manier waarop ze door het programma zijn geframed.

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was helaas niet zo succesvol in de liefde. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan & Suzanne en Albert & Joyce nog bij elkaar. De rest van de koppels heeft het niet gehaald. Maar no worries, de meeste singles hoeven deze winter niet in hun eentje te Netflixen onder een dekentje. Mike vond buiten het programma een nieuwe liefde, al houdt hij de lucky one nog geheim. Iris daarentegen is helemaal in de wolken met haar Duitse adonis in Griekenland, waar ze samen spicy nights beleven—zolang hij er is, want ze hebben een latrelatie. En nu kunnen we Mirjam ook aan dit lijstje toevoegen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'