B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'

Media door Alyssa

Gisteren was het eindelijk zover: de officiële B&B Vol Liefde reünie. Helaas, helaas, het programma is nu echt voorbij. Voel jij de afkickverschijnselen al? Nou, er is iemand die niks van die kwaaltjes wil horen en dat is Malgosia. Zij is namelijk nog helemaal niet klaar met haar time of fame op de televisie. Sterker nog, ze wilde eigenlijk niet eens meedoen als kandidaat, maar als B&B-eigenaar die op zoek ging naar een partner.

Malgosia staat open voor nieuwe deelname

Aran Bade van RTL Boulevard ging na de reünie-aflevering in gesprek met Malgosia. Hij wilde van haar weten of ze nog wel kan lachen na alle commotie die rondom haar is ontstaan na haar deelname aan het programma. Gelukkig staat ze erboven. "Altijd", reageert ze. "Nog meer dan voorheen. Ik ben nu een open boek." En wat blijkt? Malgosia staat zelfs te springen om nog een keer mee te doen aan B&B Vol Liefde! "Ik zou het nog een keer doen. Ik heb me eigenlijk aangemeld als B&B-eigenaar. Maar dat is niet doorgegaan, omdat er te veel verhalen over mij kwamen."

Strafblad en Albert 

Malgosia moet lachen als ze gevraagd wordt naar haar strafblad: "Nu heb ik hem niet meer, want het is verjaard. Het is twintig jaar geleden." Ze wil ook nog wel wat kwijt over Albert. Want hoewel ze in eerste instantie heel positief was over hem tijdens B&B Vol Liefde, veranderde dat toen ze zag hoe hij de andere vrouwen heeft behandeld. "Ja, dat vond ik minder."

Relatie met Peter

Ook geeft Malgosia nog opheldering over haar relatie met Peter. "Leuke man, warme man. Nou, we zien elkaar vanavond." Oeh la la! Wie weet wordt dat nog iets serieus tussen de twee. Eerder liet Malgosia al weten dat Peter wel eerst het een en ander aan zijn uiterlijk moest veranderen voordat hij in aanmerking kwam om met haar te mogen daten. Zo moest hij eerst zijn staart gedag zwaaien en dus een bezoek brengen aan de kapper zodat hij zijn 'wilde haren' kon verliezen. En hij moest ook nog even langs de tandarts.

Hoe zit het met de andere B&B Vol Liefde-kandidaten?

Het is inmiddels meer dan duidelijk dat ook Peter niet met Iris is geëindigd. En hoewel we goede hoop hadden dat Jan een plekje in haar hart had gevonden, gaan de twee nu slechts door het leven als goede vrienden. Sad! Iris is overigens wel opnieuw gelukkig in de liefde, weliswaar met een Griekse adonis, met wie ze wilde avonden tussen de lakens beleeft. Iets waar ze op had gehoopt, dus well done Iris!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Joyce laat hilarische vermommingen zien