B&B Vol Liefde-Joyce laat hilarische vermommingen zien

Media door Alyssa

Vanavond is het zover: de grote ontknoping van B&B Vol Liefde! Terwijl de Videoland-kijkers al hebben kunnen ontdekken wie de liefde heeft gevonden en wie zonder partner naar huis gaat, blijven de tv-kijkers nog even in spanning. Albert, met zijn poppetjes en zijn 'puppy' Joyce, was een van de meest besproken kandidaten van dit seizoen. En zijn liefde Joyce deelt nu via Instagram alvast een grappig geheim, namelijk hoe ze undercover over straat moest om haar kasteelheer te bezoeken.

Undercover operatie

Nu de grote B&B Vol Liefde-reünie vanavond op tv komt, kunnen de deelnemers eindelijk zonder vermommingen naar elkaar toe reizen. En oh, wat moet dat fijn zijn voor Joyce! Ze heeft namelijk alles uit de kast getrokken om niet herkend te worden tijdens haar bezoeken aan Albert. En geloof ons, het was hilarisch! Ze verliet haar huis met een pet die haar gezicht bedekte, een opvallende pruik, en een trui met de tekst: "Underestimate me. That will be fun!"

Laatste dagen vermomd

Joyce deelt met ons een kijkje in haar undercover avonturen en lijkt daarmee misschien wel een beetje de uitkomst van het liefdesavontuur te verklappen. Bij de foto's schrijft ze nog: "Dagen aftellen... Laatste dagen vermomd... 🫶🥂🍀💝"

Oops, B&B Vol Liefde-spoiler alert? 

Niet al haar volgers zijn blij met de foto's die Joyce plaatst. Hoewel de vermommingen absoluut hilarisch zijn, vinden sommigen het een beetje jammer dat ze dit nu al laat zien, vooral omdat niet iedereen de B&B Vol Liefde-reünie via Videoland kijkt. Sommige fans denken daardoor dat ze misschien de uitslag een beetje heeft verklapt. Maar Joyce houdt het vrolijk en reageert: “Alle kandidaten hebben geheimhouding – al houdt niet iedereen zich eraan…🍀 Wens iedereen een mooie dag! 🙏🏼🎉”

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Mediastop 

Joyce is overigens niet de eerste die de mediastop van RTL aan zijn laars lapt. Charlotte, die als tweede bij Mike op bezoek kwam, liet per ongeluk vallen dat geen van de dames uiteindelijk met de surfdude eindigt. Oops. Herinneren jullie je René nog? De goochelaar die in Griekenland op bezoek kwam? Nou, hij verklapte gewoon tijdens het programma dat hij in Nederland al een nieuwe vriendin had gevonden. En volgens hem was zij veel beter dan Iris, want zijn nieuwe vlam gaf hem ten minste wél te eten. Au! Geen wonder dat RTL heeft besloten om alle deelnemers voorlopig een spreekverbod op te leggen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'