B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'

Media door Alyssa

Wie heeft er niet met open mond naar B&B Vol Liefde gekeken dit seizoen? Drama alom en dan vooral rondom Albert en Joyce. Maar ook Malgosia maakte een hoop tongen los. De twee leken even een match made in heaven, maar bleek uiteindelijk meer een one night stand. Ai, dat deed pijn. Maar wacht, er is meer! De beerput ging open en we kwamen erachter dat Malgosia niet alleen een dochter heeft, maar ook een zoon. Say what?!

Malgosia's mysterieuze zoon

In een interview met Veronica Superguide laat Malgosia eindelijk het achterste van haar tong zien. Ze bevestigt dat ze inderdaad een zoon heeft, maar dat ze bewust geen contact met hem heeft. "Ik bescherm hem omdat hij kwetsbaar en beïnvloedbaar is, maar we hebben inderdaad geen contact meer", aldus de realityster. Hmm, klinkt mysterieus. "Ik hou nog wel van hem, maar ik moet voor mijn dochter Nathalie opkomen. Wat daar de reden precies van is, vertel ik liever niet. Maar als je kind misbruik van zich laat maken door bepaalde uitspraken over mij te doen, dan kan je er wel vanuit gaan dat het niet goed met hem gaat."

Geruchten over drugshandel

Alsof dat niet genoeg is, gaan er ook nog geruchten rond dat Malgosia in het criminele circuit zou zitten door internationale drugshandel. Maar daar wil ze niks van weten: "Ik heb nooit iets met drugs te maken gehad en dat wil ik ook niet. Drugs verwoesten mensen en de wereld". Duidelijke taal, Malgosia.

Mediastop voor B&B Vol Liefde-deelnemers 

Ondertussen heeft RTL de huidige deelnemers verboden om met de media te praten. Logisch, want er lekte al behoorlijk wat uit in de eerste weken dat B&B Vol Liefde op tv was. Toch lijken sommige kandidaten daar lak aan te hebben. Joyce hintte al eerder naar de uitkomst van haar avontuur met kasteelheer Albert. Peter, die bij Iris op bezoek is in Griekenland, deelde onlangs van alles op zijn eigen Facebook-pagina en ook Malgosia postte eerder een cryptische boodschap over haar vertrek uit Spanje.

RTL Reageert op haatreacties

RTL reageerde ook al op de vele haatreacties die sommige kandidaten ontvangen: "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen dan ook altijd te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en B&B open voor heel Nederland en dat is meer bewonderenswaardig."

Lees ook: Oh? B&B Vol Liefde Albert gespot met deze deelnemer