Sad news! Dit B&B Vol Liefde-koppel is niet meer samen

Media door Alyssa

Jongens, de spanning is echt om te snijden! Nog even en dan weten we eindelijk welke B&B-eigenaren er na hun deelname aan B&B Vol Liefde met een nieuwe vlam naar huis gaan. Presentator Art Rooijakkers zit in ieder geval op het puntje van zijn stoel voor de nieuwe reünie-aflevering. En wij snappen wel waarom, want vorig jaar ontstonden er tijdens de reünie ook al een paar te cute stelletjes. Neem bijvoorbeeld Bram en Esra - zij ontmoetten elkaar daar voor het eerst en de rest is geschiedenis!

Harry en Thalia zijn niet meer samen

Maar Bram en Esra waren niet het enige koppel dat elkaar na de reünie wel zag zitten. Ook Harry en Thalia werden verliefd op elkaar. Best bijzonder, want Harry deed in de show eigenlijk mee als kandidaat bij Debbie en Thalia had zich opgegeven voor Leendert in de Ardennen. Maar liefde kent geen grenzen, toch? Helaas moeten we nu wel even de vibe killen, want hoewel Harry en Thalia een romance hadden, is hun liefde alweer voorbij...

'Onze relatie werd groter gemaakt dan het was'

In de podcast van Showbizznetwork vertelt Harry er meer over: "We zijn al lang niet meer samen. Ik heb haar een paar weken daarna nog een keer ontmoet. Toen hebben we een maand tot zes weken iets met elkaar gehad. Maar dat is geen succes gebleken." Oké, kunnen we dat dan wel echt een relatie noemen als het zo kort duurde? Volgens Harry niet echt: "Men wil het graag. Het wordt dan groter gemaakt dan dat het is.'' Sterker nog, de twee hebben helemaal geen contact meer. Harry zegt dat Thalia "gewoon van de aardbodem is verdwenen" en dat zelfs Leendert niet weet waar ze uithangt.

Liefde na B&B Vol Liefde 2024

Maar goed, genoeg over gefaalde romances - laten we het over de succesvolle liefdes hebben! Want het leuke aan B&B Vol Liefde is juist dat er na de uitzendingen vaak nieuwe stelletjes ontstaan. Ook Peter met zijn losse heupjes uit het huidige seizoen van B&B Vol Liefde hint op zijn Facebook-pagina al naar mogelijke nieuwe liefdes na de reünie-aflevering. Welke deelnemers er precies bij elkaar zijn gekomen, is voor ons nog even een mysterie. Maar wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien welke singles er dankzij de magische B&B-kruisbestuiving alsnog hun match hebben gevonden!

Lees ook: Heeft B&B Vol Liefde-Mike geld gekregen om Noor terug te laten komen?