Heeft B&B Vol Liefde-Mike geld gekregen om Noor terug te laten komen?

Media door Alyssa

Het is bijna zover: de ontknoping van B&B Vol Liefde! Maar laten we het toch nog even hebben over Mike, want hij lijkt tot over zijn oren verliefd. Of toch niet? Want onze surferboy lijkt zelf niet echt helemaal overtuigd van zijn gevoelens voor Noor. Toch spreekt hij stiekem met haar af en laat hij haar zelfs terugkeren naar zijn B&B. Verwarrend toch?

RTL Boulevard snapt er niks van

De mannen van RTL Boulevard, Rob Goossens, Eddy Zoey en Luuk Ikink, zijn ook echt confused over Mike zijn gedrag in B&B Vol Liefde. Rob zei in de uitzending van gisteravond dat hij er weinig van begrijpt. "Ik had echt zoveel vragen bij deze ontmoeting, want wat heeft Mike dan tegen die andere vrouwen gezegd als zij niet wisten dat hij daar met Noor was? Vervolgens is dus Noor blijkbaar al die tijd in de buurt geweest, terwijl we twee weken geleden hebben gezien dat ze afscheid nam."

Toeval of niet?

En dan heeft Eddy Zoey nog een goed punt: "Ze was zogenaamd op vakantie. Je hebt een hele globe en dan ben je heel toevallig op vakantie naast Mike's huis". Hmm, suspicious much? En dan die brieven voorlezen aan elkaar... Rob zegt terecht: "Vertel gewoon aan elkaar wat je voelt".

Gescript of real life?

Het komt allemaal een beetje gescript over, toch? De mannen van RTL Boulevard denken er in ieder geval zo over. Eddy Zoey heeft steeds meer het idee dat de productie er iets mee te maken heeft. "Zijn wij te veel televisiemaker dat we hier gewoon voelen dat productie een beetje te veel aan de touwtjes trekt?" Rob vraagt zich af waarom Mike, na het weglopen, in een ander fragment ineens besluit Noor weer mee naar huis te vragen. "Dan denk ik ook: Wat is daar gebeurd? Heeft productie daar gezegd: 'We geven je 100 euro als je nu terugloopt?'"

Mike de twijfelkont

Maar Luuk Ikink ziet het anders: "Wij denken veel te veel: De productie doet dit. Maar die productie staat daar denk ik gewoon met die camera bij en die jongen, die Mike, die is gewoon zo. Dat is een grote twijfelkont. Die zegt letterlijk tegen die Noor: Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou. Mazzel he. Dat is toch raar?"

Framing in B&B Vol Liefde

Of Mike door de productie van B&B Vol Liefde gestuurd wordt, moeten we nog even afwachten tot na de reünie. Pas dan mogen de deelnemers van het programma officieel met de media praten. Het is trouwens niet voor het eerst dat de crew invloed uitoefent op het programma. Zo hebben Tamara uit een eerder seizoen en tanra-Walter ooit last gehad van framing.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Peter lekt opnieuw een geheim: 'Niemand gaat raden hoe dit afloopt'