Tamara klapt uit de school over framing in B&B Vol Liefde: "Wat is er wel echt?"

Media door Alyssa

In het vorige seizoen van B&B Vol Liefde ging Tamara op bezoek bij Martijn in Thailand, maar het liep allemaal niet zo soepel. Martijn was zo druk met zijn B&B dat het gewoon awkward werd. De twee hadden niet eens een fatsoenlijk afscheid; Martijn draaide zijn hoofd weg toen Tamara vertrok. Tamara stuurde hem nog wel een cadeau voor zijn verjaardag... of tenminste, dat dachten we!

Plot twist: het was helemaal geen verjaardagscadeau

In B&B De Podcast van Showbizz Network komt Tamara met een bizarre onthulling. Dat cadeau, een mini-Martijn in Feyenoord-outfit, was helemaal geen verjaardagscadeau dat vanuit Nederland was opgestuurd. Say what?!

"De post is niet zo snel"

Op de dag dat ze terugging naar Nederland, vertelde Tamara de productie waar ze het cadeau voor Martijn had laten maken en dat zij het wel konden ophalen. "Ik hoef zijn kop niet naast me op het nachtkastje te hebben, dus geef het maar lekker aan hem." Wat blijkt? De crew heeft het opgehaald in Hua Hin en deed alsof het ingepakt was met een kaartje erbij. Dat kaartje hadden zij geschreven! Tamara zegt: "Post is snel, maar ook niet zo snel. Zij hebben dat voor mij gegeven."

Lees ook: B&B Vol Liefde-Debbie woest op Paul: ‘Dat zie ik als vreemdgaan’

Framing door de programmamakers

Volgens Tamara is dit moment dus compleet geframed door de programmamakers. "En dan vraag je je af: wat is er nog wel echt?", schatert ze.

René heeft een nieuwe liefde

Overigens is er ook al wat nieuws uitgelekt over dit nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Onze goochelaar René deelde namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. En zoals je dat misschien al raadt, is dit zonder liefje. Niet getreurd though, René heeft zijn hart in Nederland al verloren aan een ander. Dit nieuws deelde hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zitten trouwens ook een hoop oude tv-bekenden! Zo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.

Lees ook: Ex-schoonfamilie B&B Vol Liefde-Iris onthult schokkende waarheid over scheiding