B&B Vol Liefde-Charlotte blijkt een oude tv-bekende

Media door Alyssa

Hebben jullie de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde al gezien? Want, er is een bekend gezicht in de tweede aflevering opgedoken: Charlotte! Deze beauty is helemaal naar Spanje gevlogen om daar B&B-eigenaar Mike aan de haak te slaan. Maar wacht even... Waar kennen we Charlotte eigenlijk van?

Charlotte de topchef

Oké, even een kleine geheugenopfrisser: in 2017 deed Charlotte mee aan Topchef Academy op RTL. Yup, dat programma waarin Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen op zoek gingen naar de ultieme tv-chef van Nederland. En raad eens? Charlotte kreeg die zilveren medaille om haar nek gehangen, want ze werd gewoon tweede. "Ik heb zo van dit avontuur genoten en ik heb er ook super veel van geleerd. Het blijft dan ook een droom van mij om ooit nog eens een kookprogramma te mogen presenteren", schrijft Charlotte hierover op haar eigen website.

Van koken tot daten

Maar wacht, er dus is meer! Charlotte heeft niet alleen haar skills laten zien in Topchef Academy. Ze heeft ook nog gekookt voor BN'ers in De Tafel van Kees. Deze vrouw is echt een kookbeest en nu gaat ze de liefde achterna in B&B Vol LiefdeGo Charlotte!

Vindt ze de ware in Spanje?

Dus, gaat het Charlotte lukken om het hart van surfdude Mike te veroveren in het zonnige Spanje? We duimen voor je, girl. Laat die vonken maar overslaan en toon ons dat je niet alleen een keukenprinses bent, maar ook de koningin van de liefde.

B&B Vol Liefde 2024

Eindelijk is het zover: het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is begonnen. We kunnen niet wachten om de verhaallijnen rondom de nieuwe kandidaten te volgen, maar presentator Art Rooijakkers heeft in de 538 ochtendshow al verklapt wie zijn favoriete kandidaat is.

Spraakmakend seizoen op komst

Volgens Art belooft dit seizoen net zo spraakmakend te worden als het vorige. Maar wie is dan zijn favoriet? "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten", aldus de enthousiaste presentator. Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. Art vertelt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." We can't wait to see it happen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'