Johan Derksen deelt schokkend verhaal over Art Rooijakkers: 'Engerd'

Media door Alyssa

Altijd lief, vrolijk en aardig op de buis, maar volgens Johan Derksen klopt er helemaal niks van het imago van Art Rooijakkers. In de laatste uitzending van Vandaag Inside haalt Johan dan ook keihard uit naar de presentator van B&B Vol Liefde.

'Art Rooijakkers is irritant'

"Die vindt alles leuk en lief. Die is zo aardig, dat is irritant gewoon", begint Job Knoester zijn verhaal over Art Rooijakkers. Toch heeft Johan een hele andere reden om klaar te zijn met Art.

Gezinsbreuk na twintig jaar

Art Rooijakkers is tegenwoordig verloofd met zijn nieuwe, 18 jaar jongere vriendin Karlijn. Maar hiervoor was hij twintig jaar samen met zijn ex-vriendin Andrea, met wie hij een tweeling heeft: Puk en Keesje. Volgens het stel gingen ze 'in goede harmonie' uit elkaar, maar Johan beweert nu dat daar helemaal niks van klopt. Oei!

'Ik vind het een engerd' 

"Weet je waarom ik ook een beetje een hekel aan hem heb? Ik ken zijn vrouw heel goed", zegt Johan, doelend op Andrea. "En die heeft hij op een lullige manier in de steek gelaten met de kinderen. Ik vind dat zo'n engerd, die gozer."

Nieuwe liefde in Italië

Ondertussen is Art dolgelukkig met zijn nieuwe liefde Karlijn. Zó verliefd dat hij haar in 2023 ten huwelijk vroeg tijdens een romantische trip naar Puglia, Italië. Maar zijn ex-vriendin Andrea zit dus nog steeds met al haar verdriet, als we Johan dan mogen geloven...

B&B Vol Liefde 2024

Eindelijk is het zover: het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is begonnen. We kunnen niet wachten om de verhaallijnen rondom de nieuwe kandidaten te volgen, maar presentator Art Rooijakkers heeft in de 538 ochtendshow al verklapt wie zijn favoriete kandidaat isGet ready for some juicy details.

Spraakmakend seizoen op komst

Volgens Art belooft dit seizoen net zo spraakmakend te worden als het vorige. Maar wie is dan zijn favoriet? "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten", aldus de enthousiaste presentator. Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. Art vertelt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." We can't wait to see it happen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'