Dit zegt jouw meest gebruikte emoji over jou

Media door Maya Luz

Het is vandaag wereldemojidag. Emojis gebruiken we allemaal om onze gevoelens uit te drukken in een chatgesprek. En sommige emoticons gebruiken we vaker dan andere. Dit is wat onze meest gebruikte emojis over ons zeggen.

Lees ook: 3X tips om te voorkomen dat je online opgelicht wordt

De lachen van het huilen emoji 😂

Deze emoji kan meerdere dingen betekenen. Ten eerste kan het betekenen dat je gewoon veel lol hebt tijdens het appen. Je zit in een groepsapp met je vrienden en daarin worden veel leuke grapjes gemaakt. Deze smiley zegt dat jij iemand bent om mee te lachen, en dat is zeker een goede eigenschap. Wat het ook zegt is dat je het leven niet al te serieus neemt. Of je bent een millennial.

De blozende emoji met hartjes 🥰

Er hangt liefde in de lucht in jouw leven. Je gebruikt deze smiley wanneer je over die ene persoon praat of wanneer die persoon jou een complimentje geeft. Een ding is zeker: als je deze emoticon veel gebruikt dan is er zeker liefde aanwezig in jouw leven. Of dat nou van een crush, partner of juist van je vrienden komt maakt niet uit. Jij voelt je geliefd.

Een van de hartjes 💖

Liefde uiten naar andere mensen is ontzettend belangrijk en dat doe je dus regelmatig. Je gebruikt de hartjes om anderen een hart onder de riem te steken of om te uiten hoe trots je op ze bent. Als een hartje jou meest gebruikte emoticon is, dan ben jij iemand waar anderen mensen bij terecht kunnen voor een luisterend oor en wat motiverende woorden.

Het hand-hartje 🫶

Je bent een Swiftie, die waarschijnlijk recent naar de Eras tour is geweest en vast zit in post-concert depressie.

De smirk emoji 😏

Jij bent af en toe een beetje geniepig. Jij maakt van alles een vies grapje en je vrienden zijn dat al lang van je gewend. Je hoeft soms alleen maar deze emoticon te sturen en je vrienden weten al precies hoe laat het is. Jij bent de grappenmaker van je vriendengroep en de grapjes zijn meestal niet bestemd voor kinderoortjes. Jij bent ook altijd in voor een drankje op het terras. Deze smiley komt snel tevoorschijn bij het horen van de woorden 'wijntje doen?'

De knipoog emoji 😉

Jij bent een flirt. Jouw meest gebruikte apps zijn dating apps en je bent constant bezig met een volgende vlam versieren. Jij hebt altijd een goede openingszin klaarliggen en je agenda staat vol met eerste, tweede en soms zelfs derde dates.

De puppy ogen emoji 🥺

Soms krijg je je zin niet en dat vind jij ontzettend vervelend. Deze smiley komt tevoorschijn wanneer je iemand over wil halen. Goede argumentatie? Nee, jij gaat voor de puppy ogen methode! Je gebruikt deze emoticon ook bij het zien van een schattige kattenfoto of een mooie video van een bruiloft.