B&B Vol Liefde-Debbie woest op Paul: ‘Dat zie ik als vreemdgaan’

Media door Alyssa

OMG! Het is eindelijk zover: het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer begonnen! En geloof ons, het belooft weer een wilde rit te worden. Met een verse lichting B&B-eigenaren die op zoek gaan naar de liefde van hun leven, zit je gewoon gegarandeerd elke aflevering op het puntje van je stoel.

Trouble in paradise?

Weet je nog dat in het vorige seizoen van B&B Vol Liefde Paul Visser het hart van Debbie de Jong veroverde onder de Spaanse zon? Nou, tijdens een 'hoe is het nu met'-aflevering met presentator Art Rooijakkers leek het alsof ze nog steeds gelukkig waren. Maar deze week kwam er een klein barstje in hun liefdesbubbel... "Ik zei tegen hem: 'Jongen, dat is bijna hetzelfde als vreemdgaan!"

Debbie ziet het door de vingers 

Tijdens een interview met 3FM biechtte Debbie op dat Paul stiekem afleveringen vooruit keek zonder haar! Not cool, Paul! Maar Debbie zou Debbie niet zijn als ze er niet een grapje over kon maken. Ze zei dat de tv wel aan mocht blijven, zolang Paul nog een keer met haar mee keek alsof hij alles voor het eerst zag. Laten we hopen dat ze dit kleine hobbeltje snel overwonnen hebben.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Debbie liet ook nog even terloops vallen dat er twee deelnemers van dit seizoen wel héél bekend voorkwamen. Waarom? Ze wonen gewoon bij haar in de buurt! Ze hadden zelfs Debbie gebeld om te vragen of ze moesten meedoen. Natuurlijk zei Debbie dat ze ervoor moesten gaan.

Favoriet van Art Rooijakkers

Art Rooijakkers is er heilig van overtuigd dat dit seizoen net zo spannend gaat worden als de vorige. En hij heeft nu al een favoriet: Anja! Hij zegt dat ze zo'n geweldige vrouw is en het verdient om eindelijk weer eens te zoenen. Wij kunnen niet wachten om te zien of Anja haar wens uit mag komen.

Rene heeft een nieuwe liefde 

Overigens is er ook al wat nieuws uitgelekt over dit nieuwe seizoen. Onze goochelaar Rene deelde namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. En zoals je dat misschien al raadt, is dit zonder liefje. Niet getreurd tho, Rene heeft zijn hart in Nederland al verloren aan een ander. Dit nieuws deelde hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is iets gebeurd'