B&B Vol Liefde-Rene klapt uit de school: ‘Heb nu een vriendin die mij wel te eten geeft'

Media door Alyssa

Zijn jullie ook al helemaal hooked aan B&B Vol Liefde? Wij in ieder geval wel! En blijkbaar is er nu al drama in overvloed. Onze favoriete goochelaar Rene deelt namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. Spoiler alert: het is juicy.

Ongemakkelijke vibes bij Iris

In de eerste week zagen we hoe Rene aanklopte bij de Griekse B&B van Iris. Maar van liefde was duidelijk geen sprake. En nu blijkt dus dat Rene zijn hart heeft verloren van een ander. Dit nieuws deelt hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Nieuwe liefde voor Rene

In het bericht schrijft Rene: "Ik ben best blij om jullie te vertellen dat ik een nieuwe liefde gevonden heb. Dat is gebeurd één week na mijn vertrek bij Iris." Damn, dat ging snel! "We zijn tot over onze oren verliefd en genieten er met volle teugen van."

Nieuwe liefde geeft wel te eten 

De lucky lady heet Tinie en is volgens Rene "een knappe, liefdevolle vrouw die mij wel te eten geeft." Ouch, die shade naar Iris! Blijkbaar viel dat Griekse ontbijtje niet echt in de smaak bij de goochelaar.

Contractbreuk?

Maar wacht even... Mag Rene dit eigenlijk wel zomaar delen? Kijkers vragen zich af of dit geen contractbreuk is. "Ik zou nog even je contract met RTL 4 nalezen, Rene. Volgens mij mag je niets zeggen tot het seizoen voorbij is", reageert iemand. Een ander schrijft: "Mag dit?" "Ik heb je nog niet zien vertrekken! Daar ben je nog gewoon in Griekenland", plaatst een ander. Oeps! Hopelijk krijgt Rene hier geen gezeik mee. Maar wij zijn in ieder geval blij voor hem en zijn nieuwe liefje Tinie.

Spraakmakend seizoen B&B Vol Liefde 2024

Volgens presentator Art Rooijakkers belooft dit seizoen net zo spraakmakend te worden als het vorige. De presentator heeft zelfs al een favoriete kandidaat. "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten", aldus de enthousiaste Art. Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. Art vertelt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." We can't wait to see it happen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'