Ex-schoonfamilie B&B Vol Liefde-Iris onthult schokkende waarheid over scheiding

Media door Alyssa

Oeh, dit is wel even een plottwist in het B&B Vol Liefde-verhaal van Iris! Terwijl de B&B-eigenaresse in Griekenland op zoek is naar een nieuwe vlam (sorry Rene, jij bent het dus niet geworden), komt haar ex-schoonfamilie met een wel heel ander verhaal over de scheiding van haar ex-man Hans.

Hans trok zich plots terug

Iris vertelde eerder in gesprek met Veronica Superguide dat zij en Hans samen het Griekse avontuur aangingen, maar dat hij in 2021 ineens naar Nederland vertrok voor een medisch onderzoek en om zijn dochter te bezoeken. Iris dacht dat het een tijdelijk afscheid was, maar kreeg uiteindelijk per mail het scheidingsverzoek binnen. Dat was wel even een klap voor Iris, die ondertussen drie villa's runde in het dorpje Sparto.

Iris wilde Hans niet meer terug

Maar nu komt de familie van Hans met een heel ander verhaal. Zij vertellen aan weekblad Story dat Hans in 2020 de diagnose dementie kreeg en dat hij daarom voor onderzoeken naar Nederland ging. Iris wilde zelf niet mee, omdat ze het te druk had met de appartementen. Maar toen Hans net in Nederland was geland, liet Iris weten dat ze de zorg niet meer aankon en hem niet meer terug wilde hebben in Griekenland. "Dat was een heel harde klap waar haar ex-man veel woede en verdriet van heeft gehad. Hij voelde zich als oud vuil aan de kant gezet", vertelt de familie van Hans nu aan Story. Ai. En dat klinkt toch wel even anders dan Iris haar versie, of niet?

Geld issues

Maar daar houden de beschuldigingen niet op. Volgens de ex-schoonfamilie zou Iris misbruik hebben gemaakt van Hans zijn ziekte door hem van alles te laten tekenen... "Ze heeft het zo gespeeld dat zijn dochter moest strijden om geld voor haar vader te krijgen. Dit om hem de zorg te kunnen bieden die hij nu nodig heeft.”

Spraakmakend seizoen B&B Vol Liefde 2024

Volgens Art Rooijakkers belooft het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde net zo spraakmakend te worden als het vorige. Hij heeft zelfs al een favoriet: Anja, die in haar eentje een Chambre d'Hôte runt in het Franse Biches. Art verklapt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." Oeh la la, wij ook Art!

Geen fan van Art Rooijakkers

Maar niet iedereen is fan van de immer enthousiaste Art. Johan Derksen haalde onlangs in Vandaag Inside keihard naar hem uit. Volgens Johan heeft Art zijn ex-vrouw Andrea, met wie hij 20 jaar samen was en een tweeling heeft, op een lullige manier in de steek gelaten voor een 18 jaar jongere vriendin. "Ik vind dat zo'n engerd, die gozer", aldus een felle Johan. Drama alom dus, zowel in Frankrijk als in Nederland.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Charlotte heeft een bekende broer