Anne kijkt geschokt naar B&B Vol Liefde: “Ik geloof bijna niet dat mensen zo zijn”

Media door Alyssa

Debbie de Jong en Paul Visser zijn niet de enige oud-B&B deelnemers die met veel plezier naar het nieuwe seizoen kijken. Ook Anne, die op bezoek ging bij tantra-Walter, zit iedere avond stipt om half negen klaar voor B&B Vol Liefde. Vol ongeloof ziet ze hoe Joop met zijn koffiezetapparaat onder zijn arm aanklopt bij Anja. Aan Veronica Superguide laat Anne weten dat Joop zeker geen punten scoort met zijn bakkie pleur.

Anne is fan van Anja

Niet alleen Art Rooijakkers is fan van B&B-eigenaresse Anja, die de droom koestert om weer eens lekker te zoenen. Ook Anne heeft haar bestempeld als favoriet. "Geniaal. Mijn favoriete deelnemer van het seizoen. Nu al", laat ze vol trots weten. "Die is niet honderd, maar tweehonderd procent zichzelf. Wát een leuk, lekker direct mens. Ze heeft zo'n mooie mimiek. Je ziet aan haar gezicht metéén hoe ze over iets denkt."

Joop zijn koffiezetapparaat houdt Anne bezig

Het apparaat van Joop houdt haar alleen wel bezig. "Ik geloof bijna niet dat mensen zo zijn", gaat ze verder. "Dat je zelf zoiets meeneemt. Bizar." Ze gist naar zijn beweegredenen. "Waarschijnlijk dacht hij er enorme indruk mee te maken op haar. Zo van: kijk eens wat ik kan. Maar het werkt juist averechts. Het komt op mij over alsof hij dacht: dat vrouwtje kan geen koffie zetten, ik zal het je eens even voordoen. Een beetje bekrompen van Joop."

Rolls-Royce onder de koffiemachines

Maar wat voor koffieapparaat had Joop eigenlijk meegenomen? Na wat speurwerk blijkt het om een Quick Mill 3035 te gaan. Deze Italiaanse koffiemachine is niet zomaar een apparaat, het is een roestvrijstalen machine van 13 kilo met een geïntegreerde koffiemolen. En dat allemaal voor een prijskaartje van maar liefst duizend tot twaalfhonderd euro!

René heeft een nieuwe liefde

Overigens is er ook al wat nieuws uitgelekt over dit nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Onze goochelaar René deelde namelijk een bericht op Facebook waarin hij verklapt hoe zijn Griekse avontuur is geëindigd. En zoals je dat misschien al raadt, is dit zonder liefje. Niet getreurd though, René heeft zijn hart in Nederland al verloren aan een ander. Dit nieuws deelde hij zomaar even nonchalant in een Facebook-groep. Maar of dat nou zo handig was?

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zitten trouwens ook een hoop oude tv-bekenden! Zo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”