Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”

Media door Alyssa

Surfdude Mike is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. In zijn Spaanse paradijs gaat hij op jacht naar die ene special someone. Op dit moment heeft hij al bezoek gehad van chef-kok Charlotte en de stoere Noor, maar of de vonk al overgeslagen is, dat blijft nog even een mysterie!

B&B Vol Liefde-Mike laat niks los

Aran Bade van RTL Boulevard probeerde Mike al aan de tand te voelen over hoe zijn liefdesavontuur is afgelopen. Maar onze surfer boy hield zijn lippen stijf op elkaar. Al liet hij wel dit kleine beetje informatie los: "Ik ben heel gelukkig, ja. Ik kan niks meer zeggen, sorry". Oeh, dat klinkt veelbelovend! Zou er dan toch een vriendinnetje dankzij B&B Vol Liefde in het spel zijn? In ieder geval kan Mike beter zwijgen dan goochelaar Rene - die verklapte al hoe zijn Griekse avontuur eindigde. Oeps! 

De dames die mike's hart proberen te veroveren

Tot nu toe hebben er twee leuke vrouwen bij Mike gelogeerd in Spanje. Noor was de eerste die haar move maakte. Ondanks het flinke leeftijdsverschil lijkt het tot nu toe best te klikken tussen die twee. You go, girl! Ook is Charlotte dus op dit moment te gast bij Mike. Zij is trouwens geen onbekende op de buis - ze was al eerder op tv te zien. En ook haar broer is geen onbekende op televisie.

Spraakmakend seizoen B&B Vol Liefde 2024

Volgens presentator Art Rooijakkers belooft dit seizoen net zo spraakmakend te worden als het vorige. De presentator heeft zelfs al een favoriete kandidaat. "Ik heb wel echt een zwak voor Anja. Dat is zo'n leuke vrouw! Zij is één van mijn favorieten", aldus de enthousiaste Art. Anja runt in haar eentje een Chambre D'Hôte in het Franse Biches en is al lange tijd single. Art vertelt: "Ze wil heel graag een keer zoenen. Ik gun het haar van harte. Daar verheug ik me heel erg op." We can't wait to see it happen!

Johan Derksen haalt uit naar Art Rooijakkers

Afgelopen week deed Johan Derksen in Vandaag Inside een pittige onthulling over Art. Volgens Johan klopt er niks van Art zijn imago en haalt hij keihard naar hem uit. Job Knoester zei in de uitzending: "Die vindt alles leuk en lief. Die is zo aardig, dat is irritant gewoon." Maar Johan heeft een andere reden om klaar te zijn met Art.

Gezinsbreuk na 20 jaar

Art is nu verloofd met zijn nieuwe, 18 jaar jongere vriendin Karlijn. Maar hiervoor was hij 20 jaar samen met zijn ex Andrea, met wie hij een tweeling heeft. Volgens hen gingen ze in goede harmonie uit elkaar, maar volgens Johan klopt hier niets van. "Weet je waarom ik ook een beetje een hekel aan hem heb? Ik ken zijn vrouw heel goed. En die heeft hij op een lullige manier in de steek gelaten met de kinderen. Ik vind dat zo'n engerd, die gozer."

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'