B&B Vol Liefde-Peter lekt opnieuw een geheim: 'Niemand gaat raden hoe dit afloopt'

Media door Alyssa

OMG! Het is bijna zover: de grote finale van B&B Vol Liefde. We zitten allemaal op het puntje van onze stoel te wachten tot we eindelijk weten welke B&B-eigenaren de liefde hebben gevonden en wie er met een gebroken hart achterblijft. Hoewel de deelnemers een mediaverbod hebben, houdt dat Peter niet tegen om alvast wat sappige details te verklappen over de reünie!

Peter en Iris: match made in heaven?

Op dit moment zien we hoe Peter in Griekenland het hart van Iris probeert te veroveren. En het lijkt er verdraaid veel op dat onze casanova daarin slaagt! Maar Peter laat via zijn Facebook weten dat we nog lang niet alles hebben gezien. "Eerst wil ik nog even kwijt dat de media er wel een puinhoop van maken. Ik zou deelnemers bedreigen en meer van dit soort nonsens. Natuurlijk is dit gewoon verzonnen."

B&B Vol Liefde Reünie vol verrassingen

Volgens Peter gaat de reünie nog veel vuurwerk opleveren. Hij hint op nieuwe liefdes die ontstaan zijn tijdens deze spannende ontmoeting: "Niemand gaat raden hoe dit afloopt, en of er nog nieuwe liefdes zijn ontstaan tijdens de reünie" Waarop Malgosia reageert: "Alles? Hoop van wel, maar denk het niet! Knippen en plakken weet je nog??? Ten gunste van…." Oeh, wat zou ze daarmee bedoelen? We smell some drama!

Save the date: 12 september

Oké, zet het in je agenda: op donderdag 12 september om 20.25 uur is het eindelijk zover. Dan krijgen we antwoord op al onze brandende vragen: zijn Peter en Iris echt meant to be? Welke nieuwe romances zijn er ontstaan tijdens de reünie? En wie blijft er toch in zijn eentje achter? Tot die tijd kunnen we gelukkig nog even genieten van alle B&B-eigenaren.

Mediastop 

Peter is overigens niet de eerste die de mediastop van RTL aan zijn laars lapt! Ook Malgosia dropte eerder al een cryptisch berichtje over haar vertrek uit B&B Vol Liefde en ze gooide er zelfs een mysterieuze hint over Joyce bij. En dan hebben we Charlotte, die als tweede bij Mike in de Costa Brava op bezoek kwam. Ze liet per ongeluk vallen dat geen van de dames uiteindelijk met de surfdude eindigen. Oops! Herinneren jullie je René nog? De goochelaar die in Griekenland op bezoek kwam? Nou, hij verklapte gewoon tijdens het programma dat hij in Nederland al een nieuwe vriendin had gevonden. En volgens hem was zij veel beter dan Iris, want zijn nieuwe vlam gaf hem ten minste wél te eten. Au! En dan is er nog Joyce, die misschien al een tipje van de sluier heeft opgelicht over hoe het afloopt tussen haar en Albert. Geen wonder dat RTL heeft besloten om alle deelnemers voorlopig een spreekverbod op te leggen.

Lees ook: Walter laat van zich horen na RTL maatregel rondom B&B Vol Liefde-rel