Oei! Praat B&B Vol Liefde-Joyce hier haar mond voorbij?

Media door Alyssa

Oeps! RTL had niet voor niets een mediastop ingelast voor de kandidaten van B&B Vol Liefde. Meerdere deelnemers konden hun mond niet houden over hoe het met hen afliep in het liefdesavontuur. En nu lijkt ook puppy-Joyce, die bij kasteelheer Albert op bezoek is in Spanje, te veel te verklappen!

Joyce nog steeds verliefd op Albert?

Op Instagram wordt het wel duidelijk dat Joyce haar Albert nog lang niet is vergeten. Ze deelt een foto van Alberts kasteel met de volgende tekst: "Wat een bijzondere plek 💞🤩 check @hotelcastellemporda voor meer 🫶💟🙏🏼." Als de vlinders bij Joyce weg waren geweest had ze dat nooit geplaatst, right? Ook onder een post van Veronica Superguide hint Joyce op meer: "Blijven kijken 👀 voor onthullingen 😍 er gebeurt nog van alles🎶🙏🏼." Spannend!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

RTL verklapt ook al wat

Trouwens, het is niet alleen Joyce die stiekem naar een vervolg met Albert hint. Zelfs RTL gooit al wat sprankeltjes weg in de montage! In een shot zien we twee mensen die wel héél veel op Joyce en Albert lijken, gezellig knuffelend en zoenend op wat lijkt op een vliegveld. Er moet dus wel meer in de lucht hangen voor dit duo.

Malgosia niet blij met Joyce 

Maar niet iedereen is zo'n fan van Joyce als Albert. Malgosia plaatste een paar dagen geleden nog cryptische teksten over haar. Zo schreef ze: "Joyce speelt om hem te redden, dat is de afspraak". Wat ze daar precies mee bedoelt, dat weet niemand.

Malgosia's verborgen verleden 

Over Malgosia gesproken... Er is nog iets over haar naar boven gekomen wat niet in B&B Vol Liefde is genoemd. Schrik niet, maar Malgosia heeft 10 maanden in de gevangenis gezeten! En niet zomaar, het was voor drugshandel. Ze maakte deel uit van een criminele organisatie die kilo's coke importeerde.

B&B Vol Liefde-Malgosia's eerdere televisie avontuur

Overigens is Malgosia helemaal geen newbie als het gaat om daten op tv! In oktober 2022 zat ze namelijk al in First Dates. In het programma vertelde Malgosia dat ze als zelfstandig ondernemer Pools personeel bemiddelde. "Ik ben Malgosia, mijn leeftijd zeg ik niet", aldus Malgosia in First Dates. Ze werd in het programma gekoppeld aan de 44-jarige logistiek manager Michel. En guess what? De date was een succes! Ze hadden zelfs plannen voor een tweede date en misschien wel een tripje naar Polen samen. Maar ja, we kunnen nu allemaal invullen hoe dat is afgelopen...

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind