Oei! B&B Vol Liefde-Malgosia zat vast voor drugshandel

Media door Alyssa

B&B Vol Liefde is altijd al een bron van drama geweest, maar dit seizoen spant echt de kroon. Vooral door die ene kandidate die al naar huis is gestuurd: Malgosia. Niet alleen deelde ze de lakens met kasteelheer Albert en en maakte ze het Joyce knap lastig, maar nu blijkt ook dat de Poolse Malgosia een duister verleden heeft.

B&B Vol Liefde-Malgosia achter de tralies

We zagen Albert onlangs in B&B Vol Liefde Malgosia naar huis sturen omdat hij de sfeer ongemakkelijk geworden vond. Achteraf lijkt het een goede beslissing te zijn geweest, want het blijkt nu dat RTL Malgosia niet helemaal goed gescreend heeft... Want, guess what? Ze heeft namelijk een flink drugsverleden.

Kilo's coke importeren

Weekblad Story schrijft vandaag dat een goed betrouwbare bron heeft verteld dat Malgosia in het verleden 10 maanden vastgezeten heeft voor drugshandel. Wow! Ze maakte deel uit van een criminele organisatie die kilo's cocaïne importeerde. OMG! "De straf werd in Polen uitgesproken, maar Malgosia zat in ons land vast. Ze heeft in drie gevangenissen gezeten: in Evertsoord, Heerhugowaard en Middelburg", aldus de bron.

Half miljoen schuld

Maar hier blijft het niet bij, er loopt momenteel ook een rechtszaak in Polen tegen Malgosia omdat ze tal van werklieden niet betaald heeft. Dezelfde bron vertelt aan Story: "Malgosia heeft een half miljoen euro schuld, maar ze lost op dit moment geen cent af."

Kasteelheer Albert zit er warmpjes bij

Gelukkig voor Albert zit hij zelf niet om geld verlegen. Voordat hij zijn Spaanse droom waarmaakte, runde hij samen met zijn drie broers het bedrijf Beter Bed. De broers verkochten het bedrijf uiteindelijk voor een flinke zak geld. Met hun nieuwe bedrijf Swiss Sense belanden ze zelfs op plek 278 in de Quote 500 met een geschat vermogen van €220 miljoen. Goals much?

RTL verbiedt deelnemers te praten

Ondertussen verbiedt RTL de huidige deelnemers om met de media te praten. Want er lekte al van alles uit in de eerste weken dat B&B Vol Liefde op tv was. René en Charlotte leken bijvoorbeeld al veel te verklappen. Eerder reageerde RTL ook al op de vele haatreacties die sommige kandidaten ontvangen: "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen dan ook altijd te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en B&B open voor heel Nederland en dat is meer bewonderenswaardig!"

Lees ook: Oh? B&B Vol Liefde Albert gespot met deze deelnemer