Oei! Verklapt Charlotte hier de uitkomst van B&B Vol Liefde-Mike?

Media door Alyssa

Onlangs zagen we in B&B Vol Liefde hoe Charlotte haar koffers moest pakken nadat Mike geen romantische klik voelde. Hoewel het vertrek uit de zonnige boerderij in Spanje onverwacht was, heeft Charlotte nu tijd om terug te blikken op haar avontuur in het populaire liefdesprogramma. In een recent gesprek met RTL Boulevard kijkt Charlotte terug op haar tijd bij Mike.

Geen contact met Mike

Hoewel ze eerder voor de camera heeft gestaan, leek Charlotte nu gewoon per ongeluk enkele details te onthullen over de uitkomst van het programma... "Ik heb enorm genoten van mijn tijd op de boerderij", zegt ze enthousiast. Met Noor heeft Charlotte nog altijd leuk contact, maar Mike spreekt ze niet meer. "Ik heb geen contact meer met Mike, niemand volgens mij... Maar ik ben wel helemaal oké met Mike." Oei! Uit de woorden van Charlotte zou opgemaakt kunnen worden dat zijn liefdesavontuur tijdens B&B Vol Liefde dus niet succesvol is geweest...

Mike laat niks los

Aran Bade van RTL Boulevard probeerde Mike al eens aan de tand te voelen over hoe zijn liefdesavontuur is afgelopen. Maar onze surfer boy hield zijn lippen toen stijf op elkaar. Al liet hij wel dit kleine beetje informatie los: "Ik ben heel gelukkig, ja. Ik kan niks meer zeggen, sorry". Oeh, dat klinkt veelbelovend! Maar als we op Charlotte haar woorden moeten afgaan, zou dit dus betekenen dat cupido pas na het programma heeft raak geschoten. In ieder geval kan Mike beter zwijgen dan goochelaar René - die meteen verklapte hoe zijn Griekse avontuur eindigde. Oeps!

Spraakmakend seizoen B&B Vol Liefde 2024

Presentator Art Rooijakkers heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde en het lijkt erop dat zijn voorspellingen uitkomen! Nu het seizoen is begonnen en we alle charmante B&B-eigenaren hebben leren kennen, heeft Art al een speciale favoriet. "Anja is echt iemand voor wie ik een zwak heb", zegt hij in de 538 ochtendshow. "Ze is zo’n lieve en inspirerende vrouw! Anja runt haar eigen Chambre D’Hôte in het schilderachtige Franse Biches en is al een tijd single. Wat me zo raakt, is dat ze zo graag een romantische ervaring wil beleven. Ik gun haar die eerste kus van harte en kan niet wachten om te zien hoe haar avontuur zich ontvouwt."

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.