René voelt zich opgelucht nu B&B Vol Liefde voorbij is

Media door Alyssa

Soms loopt het leven niet zoals je had verwacht, maar dat betekent niet dat er geen happy end in zit! Dat bewijst René, die recentelijk zijn hart volgde naar Griekenland in de hoop de liefde te vinden bij B&B-eigenaresse Iris in het programma B&B Vol Liefde. Helaas bleek al snel dat de vonk niet oversloeg tussen de goochelaar en de Griekse schone. Maar geen nood, want René heeft zijn ware liefde gevonden in een oude bekende!

Geen match made in heaven

René vertelt openhartig aan RTL Boulevard over zijn ervaring in B&B Vol Liefde. "Ik ben blij dat het achter de rug is", bekent hij eerlijk. "De klik tussen Iris en mij was er niet, en die zal er ook nooit komen." Hoewel René aanvankelijk enthousiast was over Iris na het zien van haar introductiefilmpje, bleek de realiteit toch anders. "Ik had het filmpje van Iris gezien op tv, waarin ze zichzelf introduceerde. Toen dacht ik: nou, dat is inderdaad een leuke vrouw met een mooie uitstraling en vriendelijke lach. Alleen toen ik daar aankwam, trof ik een andere Iris aan dan in het filmpje."

Liefde op het tweede gezicht

Maar wees niet getreurd, want René's liefdesleven heeft een onverwachte wending gekregen! Hij heeft namelijk zijn hart verloren aan Tiny, een vrouw die hij al decennialang kent. "Tiny en ik kennen elkaar al heel lang. En dan praat ik echt wel over 40, 45 jaar", onthult René. Hoewel ze elkaar even uit het oog waren verloren, sloeg de vonk over zodra René terugkeerde uit Griekenland. "Op een gegeven moment, ik was net terug uit Griekenland, en het leek wel alsof er een deurtje open ging", vertelt hij dolgelukkig.

Verliefd tot over hun oren

René en Tiny zijn tot over hun oren verliefd en genieten volop van elkaar. "We klikken allebei echt geweldig en we zijn allebei tot over onze oren verliefd. Ja, dit is 'm gewoon", straalt René. Op een B&B Vol Liefde-Facebookgroep deelde René al eerder het leuke nieuws. "Dat is één week na mijn vertrek bij Iris gebeurd. We zijn verliefd tot over onze oren en genieten er met volle teugen van."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is nu al iets gebeurd'