Married at First Sight-Bastiaan is tot over zijn oren verliefd: 'Ik vind je heerlie-de-peerlie'

Media door Alyssa

Het afgelopen seizoen van Married at First Sight was niet bepaald een succes. We ontmoetten veel singles die hoopten dat de wetenschap hen zou helpen de ware liefde te vinden. Ook Bastiaan had deze hoop en hij werd gekoppeld aan Suzanne. Hoewel deze match helaas niet werkte, gingen ze toch als goede vrienden uit elkaar. En ondanks dat Bastiaan niet de liefde vond bij Suzanne, kreeg hij dankzij het programma wel een verrassende wending in zijn liefdesleven!

Liefde na Married at First Sight  

Je verwacht het niet, maar soms zit je ware liefde gewoon recht voor je neus. Terwijl Bastiaan dacht dat hij Married at First Sight nodig had om zijn droompartner te vinden, bleek zijn ideale match al die tijd dichtbij te zijn. Plot twist: hij kende haar al vier jaar! Ze hadden ooit plannen om te daten, maar dat ging toen niet door. Dankzij zijn deelname aan Married at First Sight besloot ze opnieuw contact op te nemen en dat bleek toen een schot in de roos.

Het nieuwe vriendinnetje van Bastiaan 

Natuurlijk deelde Bastiaan zijn geluk met de wereld op TikTok. In een schattig filmpje zien we een fotocollage van hun meest gelukzalige momenten met zijn nieuwe vriendinnetje samen. De liefde spat er gewoon vanaf! En dat vrolijke liedje eronder? 'Ik vind je heerlie-de-peerlie', nou Bastiaan, dat is nog eens cute! Onder de video staan talloze reacties van mensen die helemaal blij zijn voor de MAFS-deelnemer. Want, eind goed al goed, right?!

De tekst gaat verder onder de TikTok-video. 

@buurman_bastiaan

Liefde opnieuw bezegelen 

Hoewel het afgelopen seizoen van Married at First Sight vol mislukte huwelijken zat, is er toch nog een stralend lichtpuntje geweest wat bestond uit Jeppe en Jantine. Deze twee tortelduifjes zijn namelijk de enigen bij wie de vonk écht is overgeslagen. Ze zijn nog steeds dolgelukkig samen en plannen zelfs om hun liefde opnieuw te bezegelen met een tweede huwelijk. In een interview met LINDA. deelde Jantine onlangs haar enthousiasme: "We zijn nog steeds dolgelukkig samen en willen onze liefde vieren met een speciaal feest in oktober. We willen opnieuw het jawoord geven en onze geloften vernieuwen, dit keer met al onze vrienden en familie erbij". Wat een prachtige manier om hun liefde te vieren!

Soulmates dankzij Married at First Sight 

Voor Jantine is het nog steeds moeilijk te bevatten dat ze dankzij Married at First Sight haar soulmate heeft gevonden. Ze vertelde in hetzelfde gesprek: "Het is gewoon gelukt! Natuurlijk hebben we er hard voor gewerkt, maar het is zo mooi dat het zo is gegaan. Ik had dit avontuur echt niet willen missen."

Lees ook: Cute! MAFS-François is happy love: 'Als je het niet verwacht, gebeurt het'

Beeld: Screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland