Married at First Sight-Bastiaan gooit modder naar ex: ‘Ze vindt status erg belangrijk’

Media door Alyssa

Aiii, het zit Bastiaan niet mee in de liefde! Eerst dat gefaalde huwelijk met Suzanne in Married at First Sight en nu blijkt zijn relatie met Ilona ook al over. En Bastiaan? Die is woest.

Van smoorverliefd naar smoorpissig

Bastiaan en Ilona leken echt meant to be. Ze kenden elkaar al en hadden zelfs al eens eerder plannen voor een date, maar toen kwam Married at First Sight ertussen. Eenmaal thuis klopte Ilona alsnog bij Bas op de deur voor een drankje en de rest is geschiedenis. Nou ja, tot nu dan...

Daten na Married at First Sight 

Ilona en Bastiaan moesten in geheim met elkaar daten, want Married at First Sight was tijdens hun prela nog volop op de buis. De dates? Die vonden dan ook plaats in het geheim. “Dan reden we naar een verlaten strand. In onze strandtent hadden we een tafeltje buiten het zicht.” En hoewel er volgens hem bij Ilona wel spraken was van aardig wat seksuele aantrekkingskracht, is het nu dus uit tussen de tortelduifjes. En Bastiaan vertelt precies waarom!

Mevrouw "wil status"

Volgens de Married at First Sight-ster was zijn (nu ex-)vriendin Ilona veel te veel bezig met status en het aanzien van haar ex. In een interview met LINDA. legt-ie het uit: "Ilona vindt het belangrijk dat haar vriend status heeft. De mooie auto, de dure keuken, kostbare vakanties en fantastische boodschappen. Ik heb nooit aan haar verwachtingen kunnen voldoen, helaas."

Liefde opnieuw bezegelen 

Hoewel het afgelopen seizoen van Married at First Sight vol mislukte huwelijken zat, is er toch nog een stralend lichtpuntje geweest wat bestond uit Jeppe en Jantine. Deze twee tortelduifjes zijn namelijk de enigen bij wie de vonk écht is overgeslagen. Ze zijn nog steeds dolgelukkig samen en plannen zelfs om hun liefde opnieuw te bezegelen met een tweede huwelijk. In een interview met LINDA. deelde Jantine onlangs haar enthousiasme: "We zijn nog steeds dolgelukkig samen en willen onze liefde vieren met een speciaal feest in oktober. We willen opnieuw het jawoord geven en onze geloften vernieuwen, dit keer met al onze vrienden en familie erbij". Wat een prachtige manier om hun liefde te vieren!

Soulmates dankzij Married at First Sight 

Voor Jantine is het nog steeds moeilijk te bevatten dat ze dankzij Married at First Sight haar soulmate heeft gevonden. Ze vertelde in hetzelfde gesprek: "Het is gewoon gelukt! Natuurlijk hebben we er hard voor gewerkt, maar het is zo mooi dat het zo is gegaan. Ik had dit avontuur echt niet willen missen."

Lees ook: Cute! MAFS-François is happy love: 'Als je het niet verwacht, gebeurt het'