Walter laat van zich horen na RTL maatregel rondom B&B Vol Liefde-rel

Media door Alyssa

RTL is helemaal klaar met alle drama rondom B&B Vol Liefde en heeft besloten om een mediastop in te lassen. Waarom? Nou, omdat er in de eerste weken dat de show op tv was al van alles uitlekte. Oud-deelnemer Walter geeft in een gesprek met Shownieuws zijn mening over deze nieuwe maatregelen.

Deelnemers B&B Vol Liefde lekken info

In de eerste weken van B&B Vol Liefde hebben we natuurlijk al veel gezien en gehoord. Zo vertelde René dat hij een nieuwe liefde heeft en gooide hij met modder naar Iris, nog voordat hij voor ons kijkers het programma uit was. Ook Charlotte, die bij Mike op bezoek was in Spanje, leek haar mond voorbij te praten. En dan hebben we natuurlijk nog Malgosia die in de gevangenis heeft gezeten. Drama alom!

Tantra-Walter niet eens met mediastop

Tantra-Walter snapt de mediastop wel, maar is het er niet helemaal mee eens. Hij zegt: "Dat RTL met een mediastop is gekomen, dat kan ik aan de ene kant wel begrijpen, want er komt best wel veel op je af als deelnemer. Aan de andere kant hoort het er ook bij. Toen het programma liep, heb ik gesprekken niet aangenomen. Op een gegeven moment ook mijn social media drie weken lang uitgezet, omdat het echt wel veel was die reacties. Ik snap het wel, maar het hoort er ook bij, toch?"

RTL verbiedt deelnemers om met media te praten

Hoewel Walter zijn reactie best logisch is, denkt RTL er dus helemaal anders over. De zender verbiedt de deelnemers om op dit moment in gesprek te gaan met de media. Eerder dit seizoen reageerde RTL ook al op de vele haatreacties die sommige kandidaten ontvangen: "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen dan ook altijd te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en B&B open voor heel Nederland en dat is meer bewonderenswaardig!"

Tantra-Walter begrijpt bijnaam niet

Trouwens, wist je dat Walter zijn bijnaam 'tantra-walter' niet begrijpt? De B&B-eigenaar heeft naar eigen zeggen namelijk nog nooit een tantra retreat gegeven. Volgens Walter is deze bijnaam gekomen omdat het programma hem op die manier heeft geframed. Al zag hij er gelukkig wel de humor van in.

Deelnemers B&B Vol Liefde kritisch over montage

Walter is niet de enige die zich heeft uitgesproken over hoe B&B Vol Liefde de beelden in elkaar knipt en plakt. Ook Tamara, die naar Hua Hin afreisde om daar Martijn te leren kennen, maakte al eerder gehakt van het programma.

Lees ook: Ex-schoonfamilie B&B Vol Liefde-Iris onthult schokkende waarheid over scheiding