B&B Vol Liefde-Malgosia ging eerder op zoek naar liefde in dit datingprogramma

Media door Alyssa

Malgosia is na haar deelname aan B&B Vol Liefde echt het gesprek van de dag! Ze reisde speciaal voor Albert naar het zonnige Spanje om te zien of er een match was. Hoewel ze het gezellig hadden en zelfs een wilde nacht beleefden, bleek echte liefde helaas niet in de lucht te hangen. Alsof dat nog niet genoeg was, kwam er ook nog een heleboel juice over Malgosia aan het licht. En vandaag is het weer raak, want het blijkt dat Malgosia eerder al in een ander datingprogramma te zien is geweest.

B&B Vol Liefde-Malgosia's eerdere televisie avontuur

Malgosia is geen newbie als het gaat om daten op tv! In oktober 2022 zat ze namelijk al in First Dates. In het programma vertelde Malgosia dat ze als zelfstandig ondernemer Pools personeel bemiddelde. "Ik ben Malgosia, mijn leeftijd zeg ik niet", aldus Malgosia in First Dates.

Op zoek naar liefde

Net als in B&B Vol Liefde, vertelde ze bij First Dates over haar Nederlandse vader en Poolse moeder. Malgosia zei toen ook al dat haar dochter Nathalie haar enige liefde was en dat zij verdrietig was over haar eenzaamheid. Dus schreef Nathalie haar destijds in voor het programma. Malgosia gaf toe dat het vinden van liefde niet makkelijk voor haar was. Ze was al zeven jaar single en zei: "Altijd heb ik zelfstandige vrouw moeten zijn. Daardoor is het moeilijk om een partner te vinden". Maar ze gaf de hoop niet op en hoopte op een ambitieuze man.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia laat zich uit over de leugens van kasteelheer Albert: 'Dat klopt niet!'

De date met Michel

Bij First Dates werd Malgosia gekoppeld aan de 44-jarige logistiek manager Michel. En guess what? De date was een succes! Ze hadden zelfs plannen voor een tweede date en misschien wel een tripje naar Polen samen. Maar ja, we kunnen nu allemaal invullen hoe dat is afgelopen...

Verleden van Malgosia

Eerder schreven we dat Malgosia een verleden heeft wat niet aangekaart werd tijdens de uitzendingen van B&B Vol Liefde. Zo is namelijk boven water gekomen dat Malgosia tien maanden heeft vastgezeten in de Nederlandse gevangenis. Oei! En ze zou dus in de cel gezeten hebben wegens drugshandel. Kun je het je voorstellen? Malgosia zou deel uit hebben gemaakt van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde. Oh oh Malgosia... Zou Albert dat hebben geweten voordat hij haar in zijn kasteel ontving? "Foei, Sjaak, Af!"

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind