Dit is de dochter van Malgosia uit B&B Vol Liefde

Media door Alyssa

Malgosia brengt een bezoek aan kasteelheer Albert in B&B Vol Liefde. Tijdens haar verblijf vertelt Malgosia met veel trots over haar dochter Nathalie, die in de afleveringen ook af en toe voorbij komt via videochat. How cool is that?!

Amazing zangtalent

Maar wacht tot je dit hoort: Malgosia en Albert brengen samen een bezoekje aan een sfeervolle kapel. En raad eens? Daar laat Malgosia haar amazing zangtalent horen. Echt, je zou willen dat je erbij was. En het is dus duidelijk dat Malgosia haar zangtalent heeft doorgegeven aan haar dochter Nathalie, ook bekend als Nathalie Blue. Deze chick is hard bezig om de muziekindustrie te veroveren!

Zangtalent Malgosia

En Nathalie is dus 100% serieus bezig met haar muziek en dat hoor je terug in haar nummers. Echt indrukwekkend! Heb je ze al beluisterd? Zo niet, doe dat dan nu:

De tekst gaat verder onder de video van Nathalie.

Meer op Instagram

Albert: De Slapende Miljonair

Ondertussen blijft het spannend welke lucky lady Albert zijn hart gaat veroveren. Maar één ding is zeker: de gelukkige vrouw mag een leven vol luxe verwachten. Want je raadt het nooit... Albert is stiekem een slapende miljonair! Hoe dan? Nou, Albert en zijn broers hebben in de jaren '90 een fortuin verdiend met de matrassen-discountketen Beter Bed. En nu komt het: ze hebben het bedrijf verkocht voor maar liefst 150 miljoen euro! Dus ja, Albert behoort nu officieel tot de elite.

Kritiek op B&B Vol Liefde

Tantra-Walter uitte onlangs nog kritiek op het ultieme liefdesprogramma. Hij zou namelijk nog nooit een tantra retreat hebben gegevenSay what?! En Walter is overigens niet de enige met kritiek. Ook Tamara, die in hetzelfde seizoen bij Martijn in Thailand op bezoek was, zei al eerder dat B&B Vol Liefde mensen framed. Zo had zij helemaal geen verjaardagscadeau naar Martijn gestuurd na haar vertrek uit Hua Hin. Het was de productie die dat in scène had gezet. Oeps.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”