In welke realityserie zit de Poolse Malgosia uit B&B Vol Liefde? 

Media door Alyssa

In B&B Vol Liefde zien we Albert op zoek naar een partner die hem kan vergezellen in zijn indrukwekkende kasteel. Na de ongemakkelijke situatie met Marijke en haar opmerking over zijn "poppetjes", werd snel duidelijk dat zij niet de juiste persoon voor hem was. Maar toen Malgosia voor zijn deur stond, veranderde alles. Albert straalde en zei: "Ik zag een zonnetje binnenkomen".

Spoiler alert! Videoland-liefhebbers hebben een voorsprong. Als je B&B Vol Liefde op tv volgt, maak je vanavond pas kennis met Malgosia.

Poolse realityster

Malgosia lijkt de kasteelheer te kunnen laten ontdooien. Ze hebben fijne gesprekken over hun kinderen en de twee lachen samen. Malgosia is naar eigen zeggen al lang vrijgezel. Vijf jaar namelijk .”En de grootste droom van mijn dochter is dat ik niet vrijgezel ben. Dat ik de liefde van mijn leven vind.”  Ze heeft dan ook al helemaal uitgedacht hoe ze dat met Albert gaat aanpakken. “Dan zou ik met Albert willen joggen en dat we dan ergens onder een boom belanden en gaan zoenen. Romantisch.” Maar er is meer aan de hand met deze Poolse schone. Malgosia laat subtiel doorschemeren dat ze in Polen een heuse realityster is. Hoe zit dat precies?

Malgosia in Devils Devine

In Polen is Malgosia te zien in het derde seizoen van Devils Devine, een programma waarin we een kijkje krijgen in het leven van succesvolle Poolse dames. Volgens het Poolse medium Cozatydzien verdeelt ze haar tijd tussen het Poolse Zakopane en Nederland. En als Albert geluk heeft voegt ze Spanje misschien ook nog toe als extra bestemming.

'Momager'

In B&B Vol Liefde vertelde Malgosia enthousiast over haar dochter Natalia, die druk bezig is met haar zangcarrière. Malgosia is niet alleen haar grootste fan, maar ook haar manager. Wat veel mensen niet verwachten, is dat Malgosia zelf ook prachtig kan zingen. Dit bewees ze toen ze in een kerkje een serenade bracht voor Albert.

De tekst gaat verder onder de video van Malgosia in Devils Devine. 

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Malgosia is overigens niet de enige bekende die we tegenkomen in het nieuwe seizoen van B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”