Kijkers reageren massaal op botte Albert in B&B Vol Liefde: "Hij kan beter alleen blijven"

Media door Alyssa

Het lijkt bijna een sprookje, maar dan zonder de happy end: de kans dat het iets wordt tussen kasteelheer Albert en Marijke in B&B Vol Liefde wordt steeds kleiner. Marijke doet echt haar uiterste best om haar bewondering voor Albert’s prachtige kasteel en zijn indrukwekkende leven te tonen, maar Albert lijkt alleen maar steeds bozer en botter te reageren. Zelfs de kijkers hebben het door en beginnen zich te ergeren aan Albert zijn manier van doen.

Albert heeft het goed voor elkaar

Albert heeft het wel echt goed voor elkaar in Spanje. Hij heeft een gigantisch kasteel in de Catalaanse bergen én is een succesvolle ondernemer. Toen Art Rooijakkers hem vroeg of hij echt klaar is voor een nieuwe liefde, vooral omdat zijn ex-partner pas een jaar geleden is teruggekeerd naar Nederland, antwoordde Albert vol overtuiging dat hij de liefde graag weer wil voelen. Daarom doet hij mee aan B&B Vol Liefde, alleen ziet hij die liefde overduidelijk niet in Marijke.

Poppetjes van Napoleon

Marijke krijgt een uitgebreide rondleiding van Albert door zijn land en kasteel, en dan gebeurt er iets bijzonders. Albert, die trots zijn zelfgemaakte miniatuur slagveld uit de Franse Revolutie laat zien, lijkt iets minder blij te zijn met Marijke’s nieuwsgierigheid. Wanneer ze vraagt of hij nog bezig is met zijn "poppetjes", reageert Albert streng: "Je mag geen poppetjes zeggen." Na een dramatische stilte corrigeert hij haar: "Het zijn tinnensoldaatjes."

'Blijf Lekker Alleen!'

Terwijl Marijke met veel liefde en enthousiasme honderden kilometers heeft gereisd om hem te ontmoeten, lijkt Albert het moeilijk te vinden om haar met open armen te ontvangen. Het is ook niet de eerste keer dat Albert zich niet bepaald charmant opstelt tegenover Marijke. Op X regent het reacties over het gedrag van de kasteelheer. "Ik krijg jeuk van Albert. Blijf lekker alleen, met jou valt niet te leven", schrijft een geschokte kijker op X. "Albert met zijn botte gedrag heeft totaal niet in de gaten wat voor lieve vrouw Marijke eigenlijk is", schrijft een ander. En eerlijk is eerlijk, de kijkers hebben een punt!

 

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zitten trouwens ook een hoop oude tv-bekenden! Zo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”