Oeh la la! B&B Vol Liefde-Martijn is in love met oude bekende

Media door Alyssa

In het vorige seizoen van B&B Vol Liefde ging hij in het zonnige Hua Hin, Thailand, op zoek naar de liefde. Helaas, geen van de vrouwen was zijn match. Maar guess what? Onze Martijn is nu toch echt van de liefdesmarkt af.

Van zaken naar zoenen

Martijn heeft zijn hart verloren aan een Thaise beauty. En het is toevallig ook nog iemand die hij al heel lang kent. Namelijk een zakenpartner. De lucky lady is een vertegenwoordigster van een maatschappij waar Martijn veel zaken mee deed. Ze kwam al zeker een jaar bij hem over de vloer. En blijkbaar was er al langer iets aan de hand tussen die twee, want toen Martijn haar mee uit vroeg, was het meteen raak. Cute! "Ik ontmoette een leuke, verstandige vrouw die een goede baan heeft en dus gelukkig ook verstandige keuzes maakt", vertelt Martijn in Party. "In B&B Vol Liefde wordt het niet geforceerd, maar je ontmoet wel vrouwen en dan moet je maar kijken of er een klik is. Ik heb altijd gedacht: je komt iemand tegen of niet, en dat gebeurde niet, dus toen dacht ik: laat ik er werk van maken. Dat pakte goed uit."

Tamara's bizarre onthulling

En nu we toch in het vorige seizoen zitten, doen we meteen even een throwback: Tamara bezocht Martijn in Thailand, maar het was één grote awkward situatie. Martijn was zo druk met z'n B&B dat er geen tijd was voor romance. En hun afscheid? Martijn draaide gewoon zijn hoofd weg toen Tamara vertrok! Ouch. Maar wacht even, er is meer! Tamara stuurde Martijn nog een cadeau voor zijn verjaardag... of dat dachten we tenminste. In B&B De Podcast komt Tamara met een bizarre onthulling.

Framing in B&B Vol Liefde

Dat cadeau, een mini-Martijn in Feyenoord-outfit, was helemaal geen verjaardagscadeau dat vanuit Nederland was opgestuurd. Say what?! "De post is niet zo snel", zei Tamara. Op de dag dat ze terugging naar Nederland, vertelde ze de productie waar ze het cadeau voor Martijn had laten maken en dat zij het wel konden ophalen. "Ik hoef zijn kop niet naast me op het nachtkastje te hebben, dus geef het maar lekker aan hem." Wat blijkt? De crew heeft het opgehaald in Hua Hin en deed alsof het ingepakt was met een kaartje erbij. Dat kaartje hadden zij zelf geschreven! Volgens Tamara is dit moment dus compleet geframed door de programmamakers. "En dan vraag je je af: wat is er nog wel echt?", schatert ze.

Lees ook: Anne kijkt geschokt naar B&B Vol Liefde: “Ik geloof bijna niet dat mensen zo zijn”