Dit is wanneer we seizoen 6 van Virgin River éindelijk kunnen zien

Media door Anne-Fleur

Een serie waarbij we stiekem allemaal wegzwijmelen... Virgin River natuurlijk! Het is al weer even geleden dat seizoen 5 (en de kerstafleveringen te zien waren), dus de kans is groot dat je al helemaal 'bij' bent. Je zit nu dus waarschijnlijk vol smart te wachten op de releasedatum van seizoen 6. Gelukkig voor jou (en ons) is deze datum dichterbij dan je denkt.

Lees ook: Een film of serie voor de 100ste keer bekijken: waarom vinden we dit zo fijn?

Virgin River seizoen 6 

De Netflixserie Virgin River is in korte tijd zeer populair geworden, mede dankzij de chemie tussen hoofdpersonages Mel Monroe en Jack Sheridan. Hoewel de serie 'pas' in 2019 is gestart, is nu toch alweer seizoen 6 onderweg. OMG! Voor de fans van Virgin River is dat overigens alleen maar leuk. Grote kans dat fans de serie binnen no time bingewatchen.

In februari 2024 startten de opnames van Virgin River seizoen 6, om precies te zijn op 2 februari 2024. Vervolgens gingen de opnames volgens Amerikaanse media door tot 17 mei. Eigenlijk wilden de makers eerder beginnen aan het nieuwe seizoen. Alleen kwamen vervolgens de stakingen in Hollywood tussendoor, waardoor de productie - net als bij vele andere series en films - stilviel.

Verhaallijnen

De fans van Virgin River kunnen wel een interessante verhaallijn verwachten voor seizoen 6. Mocht je seizoen al helemaal hebben gezien inclusief de kerstafleveringen, dan weet je ongeveer waar de verhaallijnen zijn geëindigd. Zo was de grootste plottwist waarschijnlijk wel, dat Mel haar biologische vader tóch contact zocht met zijn dochter. Hem gaan we dus sowieso beter leren kennen in seizoen 6! Daarnaast stapt power couple Hope en Doc opnieuw in het huwelijksbootje, zijn Lizzie en Dennie in verwachting van hun eerste kindje en heeft Brady's vriendin blijkbaar een geheime agenda. Ah oh! De laatste afleveringen van seizoen 5 hebben de makers genoeg stof gegeven voor nieuwe verhalen.

Releasedatum 

Allemaal leuk en aardig, maar nu willen we eigenlijk ook wel weten wanneer seizoen 6 dan ook echt te zien is. De verwachtingen waren eerst dat we het in 2024 helemaal zonder Virgin River zouden moeten doen, maar Netflix-CEO Ted Sarandos heeft goed nieuws voor ons. Volgens hem kunnen we het nieuwe seizoen alsnog dit jaar verwachten. "Net voor het einde van dit jaar hebben we de terugkeer van Squid Game, Emily in Paris, een nieuw seizoen van Selling Sunset, The Lincoln Lawyer, The Diplomat, Virgin River, Love is Blind", aldus Sarandos tijdens een kwartaalpresentatie. "Dat komt allemaal net voor het einde van het jaar aan bod." Een exacte datum hebben we dus nog niet, maar heel lang gaat het niet meer duren!