Robert Jan uit B&B Vol Liefde is woedend om geruchten: “Echt niet oké!”

Media door Zita

In B&B Vol Liefde zien we Robert Jan flaneren in de Schotse Hooglanden, op zoek naar zijn nieuwe liefde. Er zijn al een aantal vrouwen over de vloer geweest en we zien dat Robert Jan een heuse gentleman is. Waar die in het programma vrolijk en joviaal is, is hij op dit moment woedend om de manier waarop RTL hem schetst. Ai..

Robert Jan een miljonair?

Er wordt beweerd dat Robert Jan een miljonair is. Oké, dus? Zou je misschien denken. Maar volgens Robert Jan is dit helemaal niet waar. Hij is absoluut niet blij met het beeld dat RTL 4 van hem schetst. In RTL Boulevard wordt beweerd dat hij een vermogen heeft van 4,1 miljoen en dat hij dit vooral te danken heeft aan zijn vermogende familie. Hij is woest om deze berichten en dat is niet zonder reden.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Els doet schokkende onthulling over haar leven

‘Dit is niet oké’

De Schotse gentleman vertelt aan de Story dat hier helemaal niks van waar is. “Ik vind het echt niet oké wat voor onzin er over mij is verspreid is. Ik heb kinderen hè? Die hebben hier last van”, vertelt Robert Jan met emotie in zijn stem.

Sterker nog, hij vertelt dat hij tijdens zijn studie economie juist heel hard moest werken om alle rekeningen te betalen. Hij werkte achter de bar en als schoonmaker bij een grafisch bedrijf. Hij heeft ook een tijdje gewerkt als vrachtwagenchauffeur. In 1998 richtte hij zijn eigen bedrijf op waarmee hij genoeg geld kon verdienen om zo uiteindelijk zijn B&B in Schotland te beginnen. Dat laatste is meer dan goed gelukt, zoals we kunnen zien in het programma.

Lees ook: Kijkers maken zich zorgen om Els uit B&B Vol Liefde: "Dit wordt onnodig pijnlijk"

Liefdesleven

Nu is Robert Jan op zoek naar een nieuwe liefde met wie hij samen van de Schotse Hooglanden kan genieten. Hij heeft twee exen; bij de eerste heeft hij twee kinderen en bij de tweede een zoontje van elf jaar. Inmiddels zijn er een aantal vrouwen langs geweest voor Robert Jan en kijkers hoopten vooral op een gelukkig einde met hem en Els. Zij is inmiddels naar huis gestuurd, maar hint misschien op een terugkeer. We zien het allemaal tijdens de reünie op 12 september. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de juice die er tijdens de reünie naar boven zal komen.