Oh no! Temptation Island-René en Annebel zijn uit elkaar

Media door Alyssa

Oh no! Na Molly-Mae en Tommy Fury is er weer een realitykoppel dat de handdoek in de ring gooit. Dit keer komt het verdrietige nieuws van dichterbij: Annebel Visscher en René Spoelstra, die als verloofden Temptation Island verlieten, hebben hun relatie beëindigd. Annebel heeft het nieuws zelf naar buiten gebracht en we moeten toegeven: deze break-up zag niemand aankomen. So sad!

'René en ik zijn uit elkaar' 

Annebel dropte het nieuws als een bom op Instagram Stories. "Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn", schrijft ze. "Ik had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst."

Annebel is er kapot van

Je voelt gewoon door het scherm heen dat Annebel hier echt niet op zat te wachten. Ze zegt dat de breuk als een "enorme klap" komt en dat ze tijd nodig heeft om dit te verwerken. "Ik zit er flink doorheen", aldus Annebel, die zegt zich nu even op zichzelf te gaan richten. "Dit zal niet makkelijk zijn, want ik ben de liefde van mijn leven kwijt, maar ik moet verder." Ai, dat doet pijn om te lezen! Laten we hopen dat ze de tijd en ruimte krijgt om eroverheen te komen.

Wat is er gebeurd tussen Annebel en René?

Als je tussen de regels door leest, lijkt het erop dat René degene is die de stekker eruit heeft getrokken. Maar wat er precies is voorgevallen, blijft gissen. René heeft zelf nog niks gepost over de break-up. Radio silence aan zijn kant dus.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Temptation Island-breuk Rene en Annebel

Temptation Island 

Even een throwback: Annebel en René deden mee aan Temptation Island: Love or Leave in 2022 om te kijken of ze echt meant to be waren. René bewees tijdens Temptation Island dat hij geen fuckboy meer was en alleen oog had voor Annebel. Aan het einde van Temptation Island ging hij zelfs op zijn knieën! De twee hadden mega wedding plans. Zo wilde ze gaan trouwen in het buitenland en zouden er plannen zijn geweest voor een eigen realityserie over de bruiloft. Al zal dit nu dus niet meer door gaan... De twee zijn overigens binnenkort nog wel samen te zien in het nieuwe programma Power Couple op Videoland. Maar daarna moeten we het helaas zonder Annebel en René gaan doen.

Lees ook: OMG! Deze Ex on the Beach-deelneemster is in het geheim getrouwd