OMG! Deze Ex on the Beach-deelneemster is in het geheim getrouwd

Media door Alyssa

OMG! Dit hadden we echt niet zien aankomen. Ayleen, bekend van Temptation Island en Ex on the Beach, heeft zojuist op Instagram laten weten dat ze stiekem getrouwd is met haar grote liefde. Hoe cute is dat?!

Ex on the Beach-Ayleen is in het huwelijksbootje gestapt 

Tijdens een vragenrondje op haar Instagram Stories kreeg Ayleen de vraag of ze ooit wilde trouwen. En guess what? Ze is al getrouwd. "Heb dit niet gedeeld, maar het is al gebeurd. Maar sommige dingen houden we privé!", schrijft ze. Alright, we snappen dat je je privéleven voor jezelf wilt houden, maar dit is wel echt leuk en big news.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

ex on the beach

Baby on the way

Alsof het nieuws van haar geheime huwelijk nog niet genoeg is, verwachten Ayleen en haar mysterieuze man ook nog eens hun eerste kindje samen. In een recente zwangerschapsupdate vertelt ze: "De ene dag voel ik me prima en kan ik veel doen, terwijl ik op andere dagen juist het gevoel heb helemaal niets te kunnen en te moe te zijn." Herkenbaar, toch? Maar weet je wat Ayleen haar grootste craving is tijdens haar zwangerschap? Komkommers! "Ik eet twee komkommers per dag, het liefst met Keltisch zeezout." Nou, als dat geen gezonde craving is.

Lees ook: Dit zijn Naomi haar échte gevoelens over Quentin's deelname aan Ex on the Beach

Gelukkig met haar ex

En dan het mysterie rondom de vader van de baby. Ayleen onthulde voor de camera van RTL Boulevard: "De vader is, met wie ik heel gelukkig mee ben, mijn ex, maar ook mijn huidige partner. Hij is niet bekend, maar we zijn wel gelukkig." Oeh, dat klinkt spannend! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Ayleen gelukkig is. Oh, en trouwens, ze verwachten een jongetje.

De laatste loodjes

Nu Ayleen in de laatste fase van haar zwangerschap zit, kan ze zich gaan voorbereiden op de bevalling. Gelukkig ziet ze daar helemaal niet tegenop zo vertelde ze onlangs aan RTL Boulevard: "Ik heb wel zin in de bevalling. Ik heb niet zoiets van: ik ben bang om te bevallen. Nee, ik heb er echt zin in. Ik kijk er heel positief naar. En ik kan niet wachten tot ik mijn kleine frummel naast me heb." Awww, hoe schattig is dat? We kunnen niet wachten tot Ayleen haar kleine man in haar armen kan sluiten. Congrats girl, you got this.

Lees ook: Megan uit Ex on the Beach 'emigreert wegens belastingdienst' naar deze zonnige bestemming