Dit zijn Naomi haar échte gevoelens over Quentin's deelname aan Ex on the Beach

Media door Alyssa

Dat Naomi uit Love Island en EOTB-Quentin helemaal gelukkig zijn met elkaar, is overduidelijk. Een paar maanden geleden bevestigden ze hun relatie op Instagram, gevolgd door een reeks zoete liefdesverklaringen. Maar de verrassing was groot toen Quentin onlangs weer op het strand van Ex on The Beach verscheen. Wat vindt Naomi hier eigenlijk écht van?

Naomi over Ex on The Beach

Toen kijkers Quentin zagen meedoen aan Ex on the Beach, waren ze behoorlijk verbaasd. Hij had toch net zijn relatie met Naomi bevestigd? In een interview met LINDA. legt Naomi uit wat er precies gebeurd is. "Aan het begin van ons daten belde hij me heel zenuwachtig op en zei hij: ‘Ik weet niet of je hierna nog met mij door wil’. Toen vertelde hij over zijn deelname. De opnames waren in oktober en november, en wij leerden elkaar kennen in februari", vertelt ze.

'Ik vind de reacties pittig' 

Volgens de Love Island-ster hebben ze er goede gesprekken over gehad en weet ze in grote lijnen wat er is gebeurd tijdens de opnames. "Op dat moment was hij natuurlijk nog single en hij wilde altijd nog eens meedoen, dus zo’n leuke kans moet je dan pakken natuurlijk. Ik kijk het programma zelf niet, ik hoef mijn partner niet met een ander te zien", vervolgt ze. "Verder schrik ik er niet van dat hij nu te zien is, of zo. Wel vind ik alle reacties die ik krijg heel pittig. Mensen nemen echt de moeite om mij te DM’en om te vertellen wat ze ervan vinden dat Quentin meedoet terwijl hij nu een relatie heeft met mij. Echt, waarom?"

Good Luck Guys

Naomi en Quentin hebben elkaar leren kennen nadat Naomi werd gevraagd voor het programma Good Luck Guys. Hoewel dit uiteindelijk niet doorging, had ze al wat oude afleveringen gekeken. "Quentin was daarin ook te zien. Later zag ik op Instagram een meme en moest ik aan hem denken, waarna ik hem erin tagde", vertelt ze. "Quentin is toen in mijn DM geslided en we raakten aan de praat. Hij heeft echt moeite moeten doen, want ik ben niet makkelijk. Ik krijg wel vaker DM’s van mannen."

'We houden allebei van bitterballen'

Na wat online geflirt, spraken Naomi en Quentin af in Rotterdam voor een drankje. En je raadt het al, tijdens deze date sloeg de vonk echt over. "We kwamen erachter dat we allebei van bitterballen houden, haha. Wij matchen zo goed, dat had ik echt niet verwacht."

De toekomst

De twee tortelduifjes dromen al van een toekomst samen. Naomi staat binnenkort voor een spannende ontmoeting met Quentins kinderen en hun moeder Channah Koerten. "Daar heb ik heel veel zin in. Zij weten al wel van mijn bestaan, maar gelijk de kindjes ontmoeten is toch kwetsbaar." En daarna? "Als alles goed blijft gaan, willen we aan het einde van dit jaar kijken naar een huis samen."

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'