Ex on the Beach schokt met Quentin's comeback, maar wat betekent dit voor zijn romance met Naomi?

Media door Alyssa

Afgelopen zondag zorgde een onverwachte gast voor een dosis opschudding op het strand van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Quentin Steenwinkel, die een relatie heeft met Love Island-Naomi, betrad het toneel.

Geruchten over deelname Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Hoewel velen verrast waren door zijn komst, waren anderen al op de hoogte van de geruchten over Quentin's deelname aan het nieuwe Ex on the Beach: Double Dutch All Stars seizoen. Maar hoe past deze 'sexy daddy' in het Ex on the Beach plaatje, vooral gezien zijn twee jonge kinderen en de romance met Naomi heeft?

Quentin de DILF

In zijn introductievideo deed Quentin een pittige onthulling: "Tegenwoordig noemen ze me ook weleens DILF." De realityster, die twee kinderen heeft met Channah Koerten, straalde zelfverzekerdheid uit terwijl hij zichzelf voorstelde. "Ik ben die sexy daddy tegenwoordig. Ja, deze daddy still got it, dus daddy is hier voor jullie."

En Naomi dan? 

Maar hoe zit het dan met Naomi? No worries, de twee hadden nog helemaal geen contact met elkaar toen Quentin de villa in Colombia betrad. Zijn terugkeer naar Ex on the Beach: Double Dutch All Stars vond namelijk plaats voordat hij een relatie kreeg met Naomi. Echter, gezien hun recente romance, vraagt men zich nu wel af hoe Naomi thuis op de bank naar de beelden van haar liefje kijkt. Zal hij zich hebben gedragen?

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Meer zakelijk dan liefde

Onlangs deed de realityster nog een flinke onthulling over de relatie met zijn baby momma Channah. In gesprek met Fawry vertelde hij dat zijn relatie met zijn ex-vriendin meer zakelijk voelde dan dat het liefdevol was. "Ik zie het nu van buitenaf en denk vaak: we leken wel een soort van bedrijf", zo vertelt Quentin die terugblikt op de tijd met Channah. Volgens de realityster draaide hun relatie vooral om bekendheid. "Ik kan niet zeggen dat het een mooie, liefdevolle relatie was. Maar we hebben wel twee prachtige kinderen samen gekregen."

Echte verliefdheid 

Toch is Quentin blij dat hij Channah heeft ontmoet. "Ik ben blij dat ik haar in mijn leven heb. (...) Zij heeft me ook volwassen gemaakt, dingen anders laten inzien. Maar ik kijk er niet terug op van: dat was een mooie relatie, die we hadden. We hebben een business samen gehad." Dat is in zijn huidige relatie wel anders. "Op Naomi ben ik echt verliefd. Hier merk ik een kinderlijke verliefdheid. Dat heb ik bij haar (Channah, red.) nooit gehad. Ik hou wel zielsveel van Channah, nog steeds."

Lees ook: Quentin doet een hartstochtelijke bekentenis: 'You saved me'