De Bachelor-Eline verklapt hoe ze wist dat Paul niet voor haar zou gaan kiezen

Media door Alyssa

Eline, die te zien was in het meest recente seizoen van De Bachelor, had haar ogen al op een onvermijdelijke uitkomst gericht tijdens de finale op Zanzibar. Terwijl ze naar de verlossende woorden van bachelor Paul luisterde, besefte ze dat haar naam niet op zijn lippen zou rusten bij het overhandigen van de laatste roos.

'Ik ben gelukkig helderziend' 

In een recente TikTok-video onthult Eline haar gedachten achter haar vroegtijdige ontdekking. "Je vraagt je misschien af: hoe wist ik zo snel dat ik niet gekozen zou worden in zijn speech? Gelukkig ben ik helderziend, dus eigenlijk had ik het al mijlenver zien aankomen", grapt Eline voordat ze het ware verhaal vertelt. "Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht. Ik dacht op dat moment, na onze 24-uursdate, dat er best een kans was dat hij voor mij zou kiezen. Zo voelde het op dat moment echt."

'Hij gaat mij zo geen roos geven'

Maar haar zekerheid kreeg al snel een deuk. Als fan van de eerdere seizoenen van De Bachelor, viel Eline een patroon op in de manier waarop de finaleroos wordt uitgereikt. Ze merkte op dat de toon van de speech vaak verklapt wie niet gekozen wordt. "Ik dacht: ik ga gewoon luisteren naar wat hij over me te zeggen heeft. En alles was lief, alles was mooi, alles was fijn. Daar luisterde ik eerst naar, en toen dacht ik: dit voelt niet goed, hij gaat me zo geen roos geven." En haar intuïtie bleek te kloppen, want uiteindelijk koos Paul voor Josephine.

Eline in Holland's Next Top Model

Niet vreemd in de wereld van reality-tv, was Eline al eerder te zien in een ander programma. Ze schitterde namelijk als een van de modellen in het programma Holland's Next Top Model. Haar deelname eindigde alleen al vroeg in de race, dit kwam doordat ze weigerde om haar lange lokken af te knippen tijdens de beruchte make-over aflevering.

Bekende zus

Eline heeft trouwens een bekende zus die eerder ook heeft deelgenomen aan een realityprogramma. Haar zus is niemand minder dan Maris, die in 2022 meedeed aan het realityprogramma Temptation Island. Maris verscheen destijds aan de zijde van haar toenmalige vriend, Ivo. Het duo trok veel aandacht omdat Ivo heel openhartig was over hun open relatie. Ondanks hun deelname aan Temptation Island bleven ze nog lang bij elkaar. Recentelijk verhuisden ze zelfs samen naar Bali. Maar aan het begin van deze maand kwam er na 10 jaar een einde aan hun liefdesverhaal toen Maris alleen terugkeerde naar Nederland.

Lees ook: De Bachelor-Eline geeft reactie op sneer van Yvonne