Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'

Media door Alyssa

Quentin Jarrett en Channah Koerten zijn al een tijdje uit elkaar. De twee hebben hun geluk inmiddels allebei elders gevonden. Channah is dolgelukkig met haar nieuwe vriend, met wie ze afgelopen week haar derde kindje mocht verwelkomen. En Quentin heeft ook de liefde gevonden, de realityster verloor zijn hart aan Naomi van Love Island 2023. Ondanks dat hun relatie verleden tijd is, vertelt Quentin in Realitea openhartig over de tijd met zijn baby momma Channah.

Meer zakelijk dan liefde

Wie de realityprogramma's heeft gevolgd waar Quentin en Channah in zaten, of afleveringen van De Koertjes Naar Curaçao heeft gezien, weet dat het duo vaak flinke ruzies had. In gesprek met Fawry onthult Quentin nu dat zijn relatie met Channah vaak meer zakelijk dan liefdevol was.

'We leken een bedrijf'

"Ik zie het nu van buitenaf en denk vaak: we leken wel een soort van bedrijf", zo vertelt Quentin die terugblikt op de tijd met zijn ex-vriendin. Volgens de realityster draaide hun relatie vooral om bekendheid. "Ik kan niet zeggen dat het een mooie, liefdevolle relatie was. Maar we hebben wel twee prachtige kinderen samen gekregen."

Echte verliefdheid 

Toch is Quentin blij dat hij Channah heeft ontmoet. "Ik ben blij dat ik haar in mijn leven heb. (...) Zij heeft me ook volwassen gemaakt, dingen anders laten inzien. Maar ik kijk er niet terug op van: dat was een mooie relatie, die we hadden. We hebben een business samen gehad." Dat is in zijn huidige relatie wel anders. "Op Naomi ben ik echt verliefd. Hier merk ik een kinderlijke verliefdheid. Dat heb ik bij haar (Channah, red.) nooit gehad. Ik hou wel zielsveel van Channah, nog steeds."

'Full demon modes'

Dat Quentin écht verliefd is op zij nieuwe lover, dat hebben we al vaker voorbij horen komen. Onlangs gooide de realityster zijn gevoelens voor Naomi nog op digitaal papier. Op Instagram schreef hij een uitgebreide liefdesverklaring voor haar die uiteraard voor iedereen te lezen valt. "2024… Ik zeg je eerlijk ik zat op het randje van f*ck alles ik ga gewoon ALL IN full demon modes", begon hij zijn verhaal. "Zat echt op het randje, naast m’n kids voelde ik me niet echt gewaardeerd..  Maar toen kwam jij… You saved me letterlijk. Door jou snap ik weer wie ik ben, door jou voel ik weer hoeveel liefde ik in mij heb", schreef hij. Volgens de realityster staan er "nog wat turbulente tijden aan te komen", maar hier maakt hij zich geen zorgen over. "I know you got my back." Quentin is dan ook dolblij dat hij weer de liefde mag voelen. Hij rondde zijn bericht af met de liefdevolle woorden 'I love you'.

Lees ook: Say what? Op déze bizarre manier ontdekte Channah Koerten de zwangerschap van derde kindje