Ali B wil na 2,5 jaar zijn verhaal gaan doen

Media door Alyssa

Met de datum van 12 en 13 juni die snel nadert, bereikt de spanning rond de rechtszaak van Ali B haar hoogtepunt. Tijdens deze cruciale dagen zal de rechtbank beslissen over de beschuldigingen van zedenmisdrijven die door drie verschillende vrouwen tegen de rapper zijn ingediend. Ondanks zijn teruggetrokken houding gedurende de afgelopen 2,5 jaar, suggereert zijn advocaat nu dat er verandering op komst is.

'Ali B wil het in de rechtszaak uitvechten'

Advocaat Bart Swier, die de rapper bijstaat, deelde met Shownieuws hoe Ali momenteel in de wedstrijd staat. "Ik ben eigenlijk ontzettend trots op mijn cliënt dat hij gedurende de 2,5 jaar waarin deze zaak speelt, volledig buiten de media is gebleven. Hij heeft ervoor gekozen om dit in de rechtszaal uit te vechten, niet in de media of ergens anders."

Lees ook: Ali B gespot met voormalig deelneemster EOTB én Temptation Island

Verandering

Bart verwacht dat er na de zitting verandering zal komen. "Zodra hij zijn verhaal heeft gedaan in de rechtszaal, zal hij ongetwijfeld vragen beantwoorden. Ik zal mijn cliënten zeker niet adviseren om een zonnebril op te zetten en weg te rennen voor de pers."

Normale leven

Hij hoopt eigenlijk dat zijn cliënt dan hierna eindelijk zijn eigen verhaal kan en wil gaan vertellen. "Neem even de tijd, beantwoord die vragen maar. Ik denk dat dit een beter beeld geeft dan snel wegrennen voor de pers." Bart is optimistisch en gelooft dat de rapper na dit alles zijn normale leven kan hervatten. "Ik verwacht zeker dat dit het einde ervan zal zijn. Dan is het aan de rechtbank om binnen twee weken uitspraak te doen of meer tijd nodig te hebben."

Lees ook: Deze bizarre foto duikt op van Marco Borsato en Ali B achter de schermen bij The Voice of Holland