Dream wedding: Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn in het huwelijksbootje gestapt

Media door Alyssa

Dit weekend was het een groot feest: Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees hebben elkaar eindelijk hun jawoord gegeven! Na een lange verloving van maar liefst tien jaar (!) was het afgelopen zaterdag dus eindelijk zover. Op Instagram deelden de lovebirds stralende foto's van hun bijzondere dag.

Het 'burgerlijke huwelijk' van Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees

Hun sprookjeshuwelijk van Yuki en Lizzy is opgedeeld in twee delen en deel één vond afgelopen zaterdag plaats in hun geliefde stad Amsterdam. "The wedding pt.1. Gisteren op 1 juni 2024 hebben we ons burgerlijk huwelijk gevierd in het gezelschap van onze familie", schreven de kersverse echtgenoten bij een prachtige reeks foto's op Instagram. "It’s forever now." Op de beelden die de newly weds hebben gedeeld, zien we dat ze een sprookjesachtige trip met een boot over de Amsterdamse grachten hebben gemaakt. En wow, wat zagen ze er fantastisch uit! Yuki rockte een stijlvol zwart pak, gecombineerd met zilveren Adidas sneakers. Lizzy straalde in een opvallende roze jurk met een rode sluier die perfect matchte. En natuurlijk kon een ritje in een vintage auto met 'just married' op de achterruit niet ontbreken. Hoe cute is dat? Maar, dit is nog maar het begin! In de zomer volgt het tweede deel van hun huwelijk. "Op naar the wedding pt.2, in september op Ibiza. ❤️💍🍾" aldus het stralende stel. We kunnen niet wachten op de Ibiza vibes!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Het begin van hun liefde

Lizzy en Yuki zijn al bijna tien jaar een power couple. Vorige zomer vertelden ze in een interview met Grazia hoe hun relatie begon, en het is zo schattig! Lizzy stuurde Yuki een vriendschapsverzoek op Facebook en vanaf dat eerste chatbericht was het raak. "Ik zei tegen een vriend tijdens het eten: 'Ik ben met iemand in gesprek en ik denk dat ze weleens de ware kan zijn.' Dat had ik nog nooit eerder gevoeld", herinnert Yuki zich. Lizzy had hetzelfde gevoel: "Ik zei tegen mijn nicht op Ibiza: ‘Ik ken hem nog niet goed, maar ik denk dat dit hem is." Op een bijzonder moment realiseerden ze zich allebei dat ze misschien wel voor elkaar gemaakt waren, zonder elkaar ooit in het echt te hebben gezien. En nu, fast forward naar het heden: na jaren vol geluk en met twee prachtige dochtertjes, kunnen ze eindelijk zeggen dat ze officieel man en vrouw zijn. Cute!

Lees ook: Lizzy van der Ligt, verloofde van Yuki Kempees, bruut mishandeld op straat: "zonder uitleg of beroving"