Cute! Femke en Rien uit De Bachelor zetten serieuze stap in relatie

Media door Alyssa

Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor vorige week werd al duidelijk dat Femke (29) en Rien (34) nog steeds stapelverliefd zijn. Hoewel ze toen nog niet te veel wilden verklappen over hun toekomstplannen, blijkt nu dat ze inmiddels een belangrijke beslissing hebben genomen in hun prille relatie. In een openhartig interview met De Telegraaf onthult Femke dat ze haar koffers heeft gepakt en is ingetrokken bij Rien op Ibiza.

Drie maanden afstand

Stel je voor: je hebt de liefde van je leven gevonden in De Bachelor, maar na de opnames zie je elkaar drie maanden lang niet in real life. Dat overkwam Femke en Rien, omdat zij op Bali woonde en hij op Ibiza. En voor de reünie mochten ze niet samen gespot worden. Dus hielden ze het al die tijd vol met eindeloos veel belminuten om het contact te onderhouden.

Liefde overwint

Maar goed nieuws: de liefde bleek sterk genoeg! Ondanks de fysieke afstand, is de liefde tussen Femke en Rien zelfs alleen nog maar sterker geworden. Zo sterk zelfs, dat Femke de knoop heeft doorgehakt en naar Ibiza is verhuisd om bij Rien in te trekken. Hoewel ze officieel nog niet van een 'relatie' wil spreken, ziet Femke deze stap als een mooie kans om elkaar beter te leren kennen. "Het voelt te snel om nu al over een relatie te spreken", legt ze uit. "We zijn elkaar gewoon beter aan het leren kennen en de rest komt vanzelf."

Onvergetelijke liefdesverklaring in De Bachelor

Femke kijkt nog steeds met een warm gevoel terug op het bijzondere moment in De Bachelor toen Rien vroegtijdig zijn keuze voor haar bekend maakte. Zijn lieve woorden raakten haar diep: "Heel bijzonder vond ik dat. Zijn woorden waren heel lief en kwamen echt zo erg bij me binnen. Heel even vergat ik gewoon alles om me heen, zelfs de camera's en de crew was ik even helemaal vergeten", blikt ze terug. Awww cute!

Spannende tijden na De Bachelor

Nu Femke en Rien samen onder één dak wonen, breekt er een spannende tijd aan voor het kersverse stel. Hoewel ze officieel dus nog geen 'relatie' hebben, is het duidelijk dat er iets moois bloeit tussen de twee. Wij wensen Femke en Rien alle geluk toe in deze nieuwe fase en hopen dat hun liefde zich verder zal ontwikkelen op het zonnige Ibiza.

Lees ook: Eline uit De Bachelor verklapt waarom het misging tussen haar en De Bachelor-Paul