Femke uit De Bachelor geeft liefdesupdate: is ze nog steeds smoorverliefd?

Media door Alyssa

Heb je de reünie van De Bachelor gezien? Dan weet je vast dat Femke en Rien een pittige tijd achter de rug hebben, maar gelukkig zijn ze nog altijd samen! In een interview met LINDA. geeft Femke een update over hoe het nu met de tortelduifjes gaat. Spoiler alert: de liefde spat ervan af!

Drie maanden radiostilte

Na die intense maand samen in De Bachelor moesten Femke en Rien hun prille liefde geheimhouden. Femke zat namelijk op Bali en Rien vertoefde op Ibiza. Drie maanden lang zagen ze elkaar niet. Femke vertelt: "Het was nog best spannend, omdat dat heel intense gevoel dat we na die maand samen hadden natuurlijk een beetje afzwakte toen we elkaar lang niet zagen. Maar we wisten allebei dat dat menselijk is en dat het ook weer terug zou komen als we weer samen zouden komen. Gelukkig is dat ook gebeurd en zitten we inmiddels weer helemaal op dat niveau. Het zit nog steeds helemaal goed."

De Bachelor terugkijken met een vreemd gevoel

Inmiddels heeft Femke alle afleveringen teruggekeken. Best gek, want ze was zelf natuurlijk niet overal bij geweest. Gelukkig was Rien altijd open over wat hij meemaakte, dus echt verrassingen zaten er niet tussen. Toch voelde het voor Femke een beetje apart. "Toch was het een beetje gek om te zien hoe hij op dates ging met de anderen. Vooral de paardrijdate met Milan, waar ook wel geflirt werd. Maar het is volkomen logisch dat dat gebeurt, dat is het programma. En dat ik daar iets bij voelde laat ook wel zien dat ik hem echt heel leuk vind."

Liefde op Ibiza

Fast forward naar nu: Femke en Rien zitten vol in elkaars leven en verblijven samen in zijn huis op Ibiza. De liefde mag eindelijk gedeeld worden met de wereld, wat een opluchting! "Er verandert in principe niks, maar het voelt fijn om het niet meer geheim te hoeven houden. Het is echt bijzonder dat je met zo'n programma als De Bachelor iemand kunt vinden die hopelijk de liefde van je leven is. Het voelt in elk geval heel goed, voor hem ook." En awww, wat zijn ze schattig samen! We duimen dat Femke en Rien in elkaar inderdaad de liefde van hun leven hebben gevonden.

Paul en zijn breuken 

Hoewel Rien echte liefde heeft gevonden tijdens het Bachelor-avontuur, verliep het voor Paul minder soepel. In de finale koos hij voor Josephine, maar terug thuis bleek zij niets voor hem te voelen. Dit betekende het einde van hun romance. Paul had echter ook een klik met Eline, die openstond om te ontdekken of er iets tussen hen kon opbloeien. Ondanks een gezellige start bleek ook deze relatie geen match made in heaven. In Shownieuws deelt Paul de uitdagingen van daten terwijl De Bachelor nog op televisie is. "De eerste maand was heel leuk en gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uit eten of andere leuke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten," vertelt hij. "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' We waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn samen, maar er was geen spanning", aldus Paul.

Lees ook: Josephine uit De Bachelor ondergaat cosmetische ingreep: 'Wilde het zo ontzettend lang'