Josephine uit De Bachelor ondergaat cosmetische ingreep: 'Wilde het zo ontzettend lang'

Media door Alyssa

Josephine, de winnares van De Bachelor, stapte onlangs de praktijk van een cosmetisch arts binnen voor een kleine ingreep. Josephine heeft namelijk haar oogleden laten corrigeren en lijkt nu al dolgelukkig met het resultaat.

De Bachelor-Josephine deelt haar ervaring op social media

De cosmetische kliniek waar Josephine de ingreep liet doen, postte een video op social media. We zien Josephine zitten met een spiegel in haar handen, haar ogen voelen nog een beetje strak aan en ze zijn een tikkeltje opgezwollen door de ingreep. Als buitenstaander moet je er een beetje doorheen kunnen kijken, maar who cares? Josephine is duidelijk al helemaal in love met haar nieuwe look

De tekst gaat verder onder de TikTok. 

@facelandclinic

Weloverwogen keuze

In een eerder filmpje van dezelfde kliniek vertelt de kersverse realityster dat ze lang heeft nagedacht over de ingreep. "Het is iets wat ik echt al zo ontzettend lang wil. Dus het is een weloverwogen keuze en het is gewoon iets waar ik al zo lang over nadenk", vertelde ze.

Josephine </3 Paul

Even een kleine recap voor wie het gemist heeft: Josephine kreeg de laatste roos van Paul in De Bachelor. Paul vond dat zij gevoelens bij hem losmaakte die niet veel vrouwen voor elkaar krijgen. Plus, hij dacht dat ze goed bij zijn familie en vrienden zou passen. "Ze maakt me ergens een beetje onzeker. (...) En daarom kies ik voor haar", zei Paul. Maar helaas, hun liefde was geen lang leven beschoren. In de reünie-aflevering vertelde Paul dat hij en Josephine al uit elkaar waren. De klik bleek er toch niet te zijn en volgens Paul was dat vooral Josephine haar keuze. Misschien is deze ooglidcorrectie wel precies wat Josephine nodig had na haar break-up met Paul. Een nieuwe look voor een nieuwe start, toch? En hé, als zij er blij mee is, dan zijn wij dat ook!

Paul </3 Eline 

Paul was overigens na Josephine niet lang alleen. Hij had namelijk ook een fijne klik met Eline. En zij stond ervoor open om te kijken of het iets kon worden tussen hen. Hoewel Paul het met Eline even gezellig had, bleken ook zij geen match made in heavenPaul vertelt in Shownieuws over de struggles van daten terwijl De Bachelor nog op de buis is. "De eerste maand was heel leuk en heel gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uiteten of andere gekke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten", zegt hij. "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot en met de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet", aldus Paul.

Lees ook: Rozenoorlog: waarom Yvonne zo fel was richting Eline in De Bachelor