De Bachelor-Paul onthult onverwachte wending: breuken stapelen zich op

Media door Alyssa

Aiii, het zit onze Bachelor-Paul Roos echt niet mee in de liefde! In de reünie-aflevering van De Bachelor leek alles nog koek en ei tussen hem en Eline, maar niets blijkt minder waar. De realiteit buiten De Bachelor-bubbel was helaas toch even anders dan gedacht.

Geen Josephine maar Eline

Eerst koos Paul voor Josephine, maar hun romance liep al snel op de klippen toen ze eenmaal terug in Nederland waren. Josephine haar gevoel voor Paul was thuis als sneeuw voor de zon verdwenen. Sad! Gelukkig voor Paul had hij ook een fijne klik met Eline. Zij stond ervoor open om het in eigen land een kans te geven en te kijken of het iets kon worden tussen hen. En met Eline had Paul het wel even gezellig, maar ook dat bleek uiteindelijk toch geen match made in heaven. 

Daten na De Bachelor 

Paul vertelt in Shownieuws over de struggles van daten terwijl het programma op de buis is. "De eerste maand was heel leuk en heel gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uiteten of andere gekke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten", zegt hij. "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot en met de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet", aldus Paul.

Weekendje Parijs 

Toch besloot Paul het verder uit te zoeken met Eline. "We zijn een weekend naar Parijs gegaan, dat was tot aan de reünie, maar dat voelde meer alsof je met een goede vriendin op reis was. Gezellig was het wel, maar niet spannend. Toen was die reünie dus en moesten wij vertellen dat we nu aan het daten zijn, maar drie dagen na de reünie hebben we het afgekapt. We hebben het er toen over gehad en tegen elkaar gezegd: 'We zijn niet voor elkaar gemaakt."' En dus zijn zowel Paul als Eline weer vrijgezel.

Eline bevestigt breuk

Ook Eline laat op Insta weten dat het over en uit is tussen haar en Paul. Ze geven toe dat ze het echt leuk hebben gehad samen en er serieus voor zijn gegaan. Maar ja, als die romantische vonk ontbreekt, dan houdt het natuurlijk ook wel op. "Het is echt ontzettend leuk geweest met elkaar en we hebben 2,5 maand serieus uitgezocht of het erin zat. We wilden het allebei ook heel erg graag. We misten alleen iets van die romantische spark en we hebben er dus voor gekozen om er een punt achter te zetten. Vlak nadat de reünie was opgenomen, kwamen we daarachter", schrijft Eline op Instagram.

Lees ook: De Bachelor-Eline geeft reactie op sneer van Yvonne