Eline uit De Bachelor verklapt waarom het misging tussen haar en Paul

Media door Alyssa

Tijdens de reünie van De Bachelor dropte Paul een mega plottwist: hij was aan het daten met Eline! Helaas bleek hun sprookje van korte duur. Maar waarom ging het mis tussen de twee? Eline spillt the tea in een video op TikTok.

Geen Josephine maar Eline na De Bachelor

Tijdens de afleveringen van De Bachelor leken Paul en Josephine het ultieme power couple, maar eenmaal terug in Nederland zagen ze elkaar maar één keer. Daarna gooide Josephine de handdoek in de ring. Sad vibes? Not really. Paul stuurde namelijk meteen een DM naar Eline. "Ik kwam thuis, Josephine bedacht zich, en ik dacht 'waarom niet even kijken wat er met Eline kan gebeuren?' En ja, zo geschiedde", vertelde Paul tijdens de reünie. Paul en Eline gingen zelfs samen naar Parijs, maar toch miste er iets. Eline legt in een video uit waarom het niet werkte tussen haar en Paul.

Lockdown liefde

Omdat ze niet gespot mochten worden, moest al het daten na De Bachelor binnenshuis gebeuren. Eline vertelt: "Het klikte heel goed. We konden heel goed met elkaar praten, we konden oprecht ook wel goed met elkaar lachen. Maar binnenshuis is dat toch anders dan wanneer je op pad gaat om te daten". Toch merkten ze allebei dat er vanaf het begin een soort 'low energy' hing. Ze vielen al snel in patronen van thuis hangen, alsof het een relatie tijdens de corona lockdown was. Niet echt de vibe die je wilt als je net begint met daten, toch?

Gevoel stagneerde

Hoewel Paul en Eline op papier een perfecte match leken, ontbrak toch dat écht verliefde gevoel. Eline geeft toe: "In het begin merkte ik dat ik hem leuker begon te vinden en dat stagneerde na anderhalve maand een beetje. Toen kwamen we in een flow terecht dat we het allebei heel graag wilden blijven proberen, maar dat het gewoon nergens echt heen ging. Dat is lastig om te realiseren, want je zit in een soort bubbel en het is niet een normale manier van iemand leren kennen."

ANWB-koppel in Parijs

Zelfs in Parijs, waar de liefde toch in de lucht zou moeten hangen, voelde het voor Paul en Eline meer vriendschappelijk aan. Paul omschreef hen als een soort 'ANWB-koppel'. En laten we eerlijk zijn, als dat al na twee maanden daten zo voelt, is dat niet echt een goed teken. Uiteindelijk besloten ze allebei dat er waarschijnlijk niet meer in zat en dat het niet de moeite waard was om het verder uit te zoeken. Eline sluit af: "Het was leuk zo lang het geduurd heeft, maar als het niet werkt dan werkt het niet." Benieuwd naar de uitlegvideo van Eline? Je bekijkt 'm hieronder:

@elinestapel

Lees ook: Femke uit De Bachelor geeft liefdesupdate: is ze nog steeds smoorverliefd?