Oei! Amy Rose wordt aangevallen door moedermaffia: 'Ben met de grond gelijk gemaakt'

Media door Alyssa

Het is bijna zover: Amy Rose de Bruijn en Saul Coltof uit Winter Vol Liefde staan op het punt om hun eerste mini-me te verwelkomen. Amy Rose is namelijk al 38 weken zwanger en dat betekent dat de baby elk moment kan komen. Spannend!

Vervelende berichten op een online forum 

Maar terwijl het koppel in een blijdschap bubbel zit, krijgt Amy Rose ook te maken met veel narigheid op het internet. Ze dacht namelijk steun en advies te vinden op een forum voor aanstaande mama's, maar het bleek dat andere leden achter haar rug om over haar en Saul zaten te praten. Not cool.

Amy Rose wordt met de grond gelijk gemaakt 

"Als moeder zijnde moet je je daar veilig kunnen voelen...", reageert ze gefrustreerd via Instagram op de nare berichten. "Maar er zijn gewoon andere moeders die mij helemaal met de grond gelijk maken. Ik kan er gewoon niet bij. In mijn woordenboek komt het niet voor om andere moeders met de grond gelijk te maken. Echt bizar!"

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marcel is woest: ''Dit is mijn waarheid"

Winter Vol Liefde-fans staan achter Amy Rose

Gelukkig krijgt ze veel support van haar trouwe volgers. Onder haar verdrietige posts laten mensen weten dat ze het geweldig doet en dat het heus goed komt. "Je doet het supergoed. Het is zo spannend je eerste kind. Laat ze lekker naast je liggen en je gaat het rocken." Een ander voegt eraan toe: "Lak aan hebben, jullie zijn een pracht stel. Is enkel jaloezie." En zo is dat. Laat je niet kisten door die haters, Amy Rose!

Even Schrikken: ziekenhuisbezoek 

Alsof het online drama niet genoeg was, moest de kersverse mama vorige week ook nog even langs het ziekenhuis omdat ze de baby iets minder voelde bewegen. OMG, dat is echt stressvol!  Maar gelukkig was alles oké en zit mini-Amy Rose nog veilig in mama's buik. Pfieuw! Ze liet weten: "Ik ben gister toch nog even naar het ziekenhuis geweest omdat ik haar minder voelde. Gelukkig was alles goed en zit ze voorlopig nog veilig in mama's buik"

Fingers crossed 

We houden onze vingers gekruist dat de rest van de zwangerschap soepel verloopt en kunnen niet wachten om die schattige baby soon te zien! You got this, Amy Rose en Saul! Negeer die haters en focus op jullie mooie gezinnetje.

Lees ook: B&B-Malgosia laat zich uit over de leugens van Albert: 'Dat klopt niet!'